2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادی خوب باشی طرفت سواستفاده میکنه...من همه جوره خوب بودم هیج دخالتی نکردم و عروسمون تو زرد از آب دراومد...خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)
اون روز برادرم به دخترم گفت نفستو نزار تو نفس خانمم مریض می شه دخترم سرما خورده بود    

اما از این داداشای لوس

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)
به زن داداشمون نمیگیم باااید اینکارو بکنی اونکارو نکنی.درواقع مثل کنیز باهاش رفتار نمیکنیم.راحتشون م ...

منم همین طورم در کل آرومم کاری به کار کسی ندارم عروسمون می گه من از مادر شوهرو خواهر شوهر شانس آوردم

ما با هم خوبیم فقط یه دونه زن داداش داریم . احترامش رو داریم تیکه نمیندازیم اصلا. با خانواده اش هم خوبیم خیلی. ارتباط داریم با اونا. براش حتما هدیه میخریم هرچند کوچیک . (تو یه شهر نیستیم ) . اگه با داداشم مشکل داشته باشه الکی جانب داری برادرم رو نمیکنیم و حرف حق رو میزنیم. نا گفته نماند اونم متقابلا احترام ما رو داره با محبته. به پدر و مادرم مرتب سر میزنه .( چون اونام تنهان)  همینکه بدونیم با هم خوبن خیالمون راحته

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

بهتر از خواهر شوهرای خودم تو عمرم ندیدم انشالله همیشه سلامت باشن عاااااشقانه دوستشون دارم 😍😍😍😍😍😍

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

ما زن داداشم رو دوست داریم اونم دوستمون داره.همیشه مامانم پشتشه.یه دعوا چیزیم میشه همش به داداشم میگیم تقصیر تو هست🤔 انگار اون خواهرمه خخخخ😂

خواهرهای شوهرمم انصافا خیلی خوبن منم دوستشون دارم.اونام دورم میگردن

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍