زیادی خوب باشی طرفت سواستفاده میکنه...من همه جوره خوب بودم هیج دخالتی نکردم و عروسمون تو زرد از آب دراومد...خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند
من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را. (چارلی چاپلین)
اون روز برادرم به دخترم گفت نفستو نزار تو نفس خانمم مریض می شه دخترم سرما خورده بود
اما از این داداشای لوس
من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را. (چارلی چاپلین)
ما با هم خوبیم فقط یه دونه زن داداش داریم . احترامش رو داریم تیکه نمیندازیم اصلا. با خانواده اش هم خوبیم خیلی. ارتباط داریم با اونا. براش حتما هدیه میخریم هرچند کوچیک . (تو یه شهر نیستیم ) . اگه با داداشم مشکل داشته باشه الکی جانب داری برادرم رو نمیکنیم و حرف حق رو میزنیم. نا گفته نماند اونم متقابلا احترام ما رو داره با محبته. به پدر و مادرم مرتب سر میزنه .( چون اونام تنهان) همینکه بدونیم با هم خوبن خیالمون راحته