2777
2789

عنوانت!🤔

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😩😩

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
دستم خورد عزیزم .آخه من ناباروری دارم خاهر خودم داعم بهم گیر میده همش میگه چرا حامله نمیشی و اشکمو د ...

بگو زندگی هر کی به خودش مربوطه منو شوهرمم از این وضع راضی هستیم.  خوبه منم بگم چرا الان بچه دار شدی یا چرا الان ازدواج کردی یا نمیکنی و...

دستم خورد عزیزم .آخه من ناباروری دارم خاهر خودم داعم بهم گیر میده همش میگه چرا حامله نمیشی و اشکمو د ...

وا عزيزم اين چه كارى كه خواهرت ميكنه عوض دلدارى دادن و پيشت بودن اين حرفها رو ميزنه واقعا كه

بگو زندگی هر کی به خودش مربوطه منو شوهرمم از این وضع راضی هستیم.  خوبه منم بگم چرا الان بچه دار ...

میدونی عزیزم من مامان ندارم اون با مامان خودش یکسره زجرم میدن ب خدا روزی نیست گریه نکنم

وا عزيزم اين چه كارى كه خواهرت ميكنه عوض دلدارى دادن و پيشت بودن اين حرفها رو ميزنه واقعا كه

اره عزیزم همه خاهر دارن منم خاهر دارم دیشب بهم میگه آدم بمیره بهتره واسه نازایی بره دکتر چقدر شوهرش منت کنه و از این حرفا .اومدم خونه هیچی ب شوهرم نگفتم خجالت میکشم چی بگم کسی رو هم ندارم درد دل کنم

اره عزیزم همه خاهر دارن منم خاهر دارم دیشب بهم میگه آدم بمیره بهتره واسه نازایی بره دکتر چقدر شوهرش ...

وا ولش كن بابا مطمعن هستى خواهرته به ايشون چه ربطى داره كه تو زندگى خصوصى شما دخالت ميكنه جاى اين كارها و حرف ها بگو بهش زندگى من به خودم ربط داره و من و همسرم زمان رو براى بچه دار شدن و نشدن تعيين ميكنم ازش دور باش باهاش در تماس نباش

ازدواج کرده؟ چندسالشه؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️