وا ولش كن بابا مطمعن هستى خواهرته به ايشون چه ربطى داره كه تو زندگى خصوصى شما دخالت ميكنه جاى اين كا ...
نمیشه عزیزم مجبورم برم کار داشته باشم اون همیشه خونه مادرشه که مادر نا تنی منه .اولا حتی زنگ میزد ب شوهرم دروع میگفت ک منو خراب کنه یکسره زجرم میده من ی دختر از ازدواج اولم دارم باباش فوت کرده اینقد بجه یتیمو اذیت میکنه ک خدا خبر داره
نمیشه عزیزم مجبورم برم کار داشته باشم اون همیشه خونه مادرشه که مادر نا تنی منه .اولا حتی زنگ میزد ب ...
خدا همسرت رو رحمت كنه😞😞ولى ارتباطت رو باهاش كم كن يا قطع كن الان ديگه دوره زمونه اين فضوليا نيست كه ادم بايد يكمى ادب داشته باشه موقع حرف زدن با خواهرش نع اينكه نمك بريزه به زخمش و بچش رو هم اذيت كنه واقعا متاسفم
میدونی عزیزم من مامان ندارم اون با مامان خودش یکسره زجرم میدن ب خدا روزی نیست گریه نکنم
ناتنیه؟ اصلا باهاشون رفتو آمد نکن دیگه. من که مامان خودم همه جوره زجرم میده چی بگم اون که مادر خودمه. چند دقیقه پیش کاری کرد اینقدر بچه رو کتک زدم... اعصابم ریخته بهم به بچه دو ساله دارم باردارم هستم یکی دو هفته دیگه زایمانمه ولی مراعات نمیکنه هر روز داره بدتر حرصم میده و کارایی میکنه عصبی شم