2777
2789
عنوان

سفر به کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 59 پست
واسه خرید قشم و درگهان خیلی مناسبتره واسه تفریح کیش که اونم تفریحاتش اکثرا پولیه.  قشم جای زیا ...

البته الان دیگه قشم ودرگهانم براخرید مناسب نیست

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه خرید قشم و درگهان خیلی مناسبتره واسه تفریح کیش که اونم تفریحاتش اکثرا پولیه.  قشم جای زیا ...

کیش ب قشم زمینی راه داره؟؟ ببخشیدا نقشه اینا یادم نیس 😁

یا رب! مباد آنکه گدا معتبر شود
چرا؟ من تا پارسال میرفتم قیمتاش خوب بود حتی سیتی سنتر قشم

پارسال فرق میکرد عزیزم دلار هم ۳۸۰۰بود اون موقع اره خرید اون موقع عالی بود ولی الان دیگه نه

کیش ب قشم زمینی راه داره؟؟ ببخشیدا نقشه اینا یادم نیس 😁

زمینی که نه.شما باکشتی میای چارک بعد از  چارک میای پل بعد با کشتی میری قشم به نظرم راه کشتیش این باشه 

غواصی یه ربع حدود ۱۳۰تومن کشتیش ۷۰ تومن ماحدود ۲۰روزپیش رفتیم شهر خییلی قشنگ وارومیه

کرایه تاکسیا چن بود؟

غداها چطور؟

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
من الان کیش هستم هواعالیه👌 زارای پاساژ کوروش قیمتها رو بی منطق گرون کرده اصلا نرید کلا خرید خوبی ...

وای چ عالی😍😍😍😍

غذا چطوره قیمتا

هر تفریحی ک رفتید و تجربتو ازش بگو لطفن ممنون میشم عزیزم

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
وای چ عالی😍😍😍😍 غذا چطوره قیمتا هر تفریحی ک رفتید و تجربتو ازش بگو لطفن ممنون میشم عزیزم

من تفریحات رو با دوستهام رفتم و اکثرا عالی هستن

درمورد غذا ایوان مروارید و آشپزخانه پردیس دو نسبتا خوب هستند. رستوران ضیافه فقط منظره زیبایی داره