2777
2789
عنوان

سفر به کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 59 پست

من هنوز یک ماه نشده که رفتم کشتی یونانی وقتی که داره غروب میشه برین واقعا بینظیره کشتی اکواریوم هم زیاد برایم جذابیت نداشت دوچرخه سواری دور جزیره ش خوب بود جنگ اقای ریاضتی  رفتم خیلی عالی بود پاراسل و غواصی نرفتم چون اهل هیجان نیستم ساحل مرجان برو خوبه پاساژ مروارید مریم خلیج فارس همه جور قیمت داره متنوعه . دیگه اینکه رستوران صفدری رفتیم با برنامه زنده خوب غذاش هم خیلی خوب از پرسی 85 تومان شروع میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پارسال دی رفتیم.یادم نیست دقیق ...همون فرودگاه.قبل پرواز بپرس بهت میگن.دلفینها گرون بود خیلی.من پارس ...

ممنونم عزیزم از وقتی ک گذاشتی و کامل توضیح دادی

دلفینها شنیدم زیاد جالب نیست ب نسبت هزینه ای ک میکنی

هوا خوب بود دی؟

ماهم دی میریم

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
من هنوز یک ماه نشده که رفتم کشتی یونانی وقتی که داره غروب میشه برین واقعا بینظیره کشتی اکواریوم هم ز ...

کشتی تفریحی ک جنگ شبانه هم داره رفتین؟

هزینه ها چطور بود؟

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
ممنونم عزیزم از وقتی ک گذاشتی و کامل توضیح دادی دلفینها شنیدم زیاد جالب نیست ب نسبت هزینه ای ک میکن ...

دلفین سه تیکه ی 1-2 ساعته داشت.اول باغ پرندگان.چیزی شبیه باغ پرندگان اصفهان.بعد یه برنامه آکروبات بازی.بعد یه برنامه 1-2 ساعته ی بازی با دلفینها.بین این سه ست هم حدود نیم ساعت الافی.حدودا از 3 عصر تا 9-10 شب گیری.وسطش هم هرچی دارن میندازن به آدم.از خوراکی گرفته تااااااا حنای هندی.چون یه محیط بسته است بالاخره آدم گرسنه و خسته میشه و مجبور به خرید میشه.گفتم.چون دخترم خیلیییی ذوق کرد دوست داشتم.از همه اش خوشش اومد

کشتی تفریحی ک جنگ شبانه هم داره رفتین؟ هزینه ها چطور بود؟

هزینه اش رو دقیق یادم نیست یک تاکسی گرفتیم 70تومان گفتیم دور جزیره ما روببر پاساژهای شوهر کتایون ریاحی ما روبرد خونه عربها جنگل که اهوها بودند میدونی اگه هیچ جاش هم نره اما روی اسکله بشینی و دریا رو هم نگاه کنی ارزشش رو داره خیلی جذابه وخوبه

غواصی ترس نداره؟😁 ممنونم عزیزم راجب پاساژای ارزون و همینطور رستورانهای خوب و با قیمت مناسبشم اگ ا ...

غواصی یه ربع حدود ۱۳۰تومن کشتیش ۷۰ تومن ماحدود ۲۰روزپیش رفتیم شهر خییلی قشنگ وارومیه

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

من الان کیش هستم

هواعالیه👌 زارای پاساژ کوروش قیمتها رو بی منطق گرون کرده اصلا نرید

کلا خرید خوبی نداره

از مناظر و هوا لذت ببرید

شبها کافه طهرون جا رزرو کنید و کنار دریا باشید

هزینه تاکسی در محدوده مرکز جزیره 7 تومن و مینی بوس هرار و پانصده

قیمتا چطوره؟؟ پاساژ مریم  قشم بصرفه تره یا کیش؟

واسه خرید قشم و درگهان خیلی مناسبتره

واسه تفریح کیش که اونم تفریحاتش اکثرا پولیه.  قشم جای زیادی نداره برای تفریح ولی جزیره هنگام داره که با هزینه خیلی کم کلی دلفین آزاد تو دریا میبینی که اطرافت شنا میکنن خیلی باحالتر از دولفیناریوم کیشه

🤔
قیمتا چطوره؟؟ پاساژ مریم  قشم بصرفه تره یا کیش؟

پاساژ وخرید اصلا کیش خوب نیست فقط تفریح‌غواصی یه ربع ۱۳۹ تومن‌.قایق یه ربع ۸۰تومن بنانا ۲۰دقیقه ۴۵تومن کشتی تفریحیش ۷۹تومن با موسیقی وشام

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم