من هنوز یک ماه نشده که رفتم کشتی یونانی وقتی که داره غروب میشه برین واقعا بینظیره کشتی اکواریوم هم زیاد برایم جذابیت نداشت دوچرخه سواری دور جزیره ش خوب بود جنگ اقای ریاضتی رفتم خیلی عالی بود پاراسل و غواصی نرفتم چون اهل هیجان نیستم ساحل مرجان برو خوبه پاساژ مروارید مریم خلیج فارس همه جور قیمت داره متنوعه . دیگه اینکه رستوران صفدری رفتیم با برنامه زنده خوب غذاش هم خیلی خوب از پرسی 85 تومان شروع میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم عزیزم از وقتی ک گذاشتی و کامل توضیح دادی دلفینها شنیدم زیاد جالب نیست ب نسبت هزینه ای ک میکن ...
دلفین سه تیکه ی 1-2 ساعته داشت.اول باغ پرندگان.چیزی شبیه باغ پرندگان اصفهان.بعد یه برنامه آکروبات بازی.بعد یه برنامه 1-2 ساعته ی بازی با دلفینها.بین این سه ست هم حدود نیم ساعت الافی.حدودا از 3 عصر تا 9-10 شب گیری.وسطش هم هرچی دارن میندازن به آدم.از خوراکی گرفته تااااااا حنای هندی.چون یه محیط بسته است بالاخره آدم گرسنه و خسته میشه و مجبور به خرید میشه.گفتم.چون دخترم خیلیییی ذوق کرد دوست داشتم.از همه اش خوشش اومد
کشتی تفریحی ک جنگ شبانه هم داره رفتین؟ هزینه ها چطور بود؟
هزینه اش رو دقیق یادم نیست یک تاکسی گرفتیم 70تومان گفتیم دور جزیره ما روببر پاساژهای شوهر کتایون ریاحی ما روبرد خونه عربها جنگل که اهوها بودند میدونی اگه هیچ جاش هم نره اما روی اسکله بشینی و دریا رو هم نگاه کنی ارزشش رو داره خیلی جذابه وخوبه
واسه تفریح کیش که اونم تفریحاتش اکثرا پولیه. قشم جای زیادی نداره برای تفریح ولی جزیره هنگام داره که با هزینه خیلی کم کلی دلفین آزاد تو دریا میبینی که اطرافت شنا میکنن خیلی باحالتر از دولفیناریوم کیشه