2777
2789
عنوان

18 آذر عقدمه . با یه نی نی تو دلم :)

| مشاهده متن کامل بحث + 6599 بازدید | 125 پست
بله

ایول به شعور همسرت😏

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
چرا اینقدر زود رابطه برقرار میکنید عزیزم.۱۰ سال پیش که من ازدواج کردم دوماه بعد عروسی تازه پرده پاره ...

پیش میاودیگه . منم تو نامزدی همچین اشتباهی کردم . پشیمونم اما دیگه چ فایدخ

تیکر عروسیمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینقدر زود رابطه برقرار میکنید عزیزم.۱۰ سال پیش که من ازدواج کردم دوماه بعد عروسی تازه پرده پاره ...

زندگی ها و ادم ها متفاوتن ...

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
پیش میاودیگه . منم تو نامزدی همچین اشتباهی کردم . پشیمونم اما دیگه چ فایدخ

شما هم ازدواج کردین با ایشون؟

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

چی همه میگید آفرین و ایول به نامزدت که نزده زیرش!!!!اینا محرم بودن،نامزدش اگه هم میخواسته نمیتونسته بزنه زیرش،چون قانونی و شرعی پدر این بچه محسوب میشه.همین چیزارو میگید مردا هر غلطی میخوان میکنن.باید میمونده پای کارش

عقدیم الان  

بسلامتی...خوشبختی؟

دوست منم مثل شما و نارنجی شد

ولی خوب متاسفانه بعد عقد خیلی اذیتش میکنن بخصوص شوهرش

از من خونی نیومد واسه همین.اولاش خیلی شک کرد و ناراحت بود واس همین میگم قبل از رابطه حتما برگه سلامت پزشکب بگیرید ک من نگرفتم متاسفانه وقتی هم قبلش بهم گفت من.ناراحت.شدم و بهم برخورد

تیکر عروسیمه
از من خونی نیومد واسه همین.اولاش خیلی شک کرد و ناراحت بود واس همین میگم قبل از رابطه حتما برگه سلامت ...

قبل عقد با هم رابطه رو داشتین و این موضوع پیش اومد؟

بسلامتی...خوشبختی؟ دوست منم مثل شما و نارنجی شد ولی خوب متاسفانه بعد عقد خیلی اذیتش میکنن بخصوص شو ...

اره . من باردار نشدم عزیزم اشتباه متوجه شدین . دوستمون پرسید که چطور تو نامزدی رابطه برقرار.میکنید منم گفتم ک منم همچین اشتباهی کردم 😊😊😊

تیکر عروسیمه