کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چی همه میگید آفرین و ایول به نامزدت که نزده زیرش!!!!اینا محرم بودن،نامزدش اگه هم میخواسته نمیتونسته بزنه زیرش،چون قانونی و شرعی پدر این بچه محسوب میشه.همین چیزارو میگید مردا هر غلطی میخوان میکنن.باید میمونده پای کارش
از من خونی نیومد واسه همین.اولاش خیلی شک کرد و ناراحت بود واس همین میگم قبل از رابطه حتما برگه سلامت پزشکب بگیرید ک من نگرفتم متاسفانه وقتی هم قبلش بهم گفت من.ناراحت.شدم و بهم برخورد