2777
2789
عنوان

18 آذر عقدمه . با یه نی نی تو دلم :)

| مشاهده متن کامل بحث + 6599 بازدید | 125 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزای سختی داشتین پس الان به روتون نمیاره؟ شما و ایشون چند سالتونه؟

من ۲۲سالمه همسرم ۳۰ سالشه . خیلی روزای سختی داشتم چون ازقبا بهم گفت ک بربم دکتر نامه بگیریم من خیلی بهم برخورد و تند برخورد کردم . بعدش ک این اتفاق افتاد من رفتم دکتر و گفت ک شما پردتون از دست دادین مبارکه !بهش ک گفتم تعجب کرد گفت ک مگخ میشه خونی نیومد و این حرفا , بعدش ب روم نیورد اما من میدونستم چی تو فکرش میگذشت اما ب مرور دیگه چیزی نگفت . الان فکرکنم بشه تشخیص داد من پردم از چ نوعی بود ?

تیکر عروسیمه

الهی خوشبخت بشی نارنجی جون مطمعن باش نی نیت هم خودشو توی دل دوتا خانواده جا میکنه و چنان سرگرمش میشن که اختلافای خودشون یادشون میره کار خوبی کردی سقط نکردی امیدوارم تا اخر عمر از این تصمیمت راضی باشی

افرین که پشتت رو خالی نکرده پدر مادرت باهات چطور برخورد میکنن؟

مادرم گفت من برای همچین دختری عروسی نمیگیرم خودتونم گرفتین پامو توی جشنتون نمیزارم. منم گفتم عقد کنیم بسمونه عروسی نمیخوام

یا رفیق من لا رفیق له✋
من ۲۲سالمه همسرم ۳۰ سالشه . خیلی روزای سختی داشتم چون ازقبا بهم گفت ک بربم دکتر نامه بگیریم من خیلی ...

الان دیگه چیزی نمیگه؟

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
مادرم گفت من برای همچین دختری عروسی نمیگیرم خودتونم گرفتین پامو توی جشنتون نمیزارم. منم گفتم عقد کنی ...

پدرتون چیه؟دعوا راه ننداخت؟

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
مادرم گفت من برای همچین دختری عروسی نمیگیرم خودتونم گرفتین پامو توی جشنتون نمیزارم. منم گفتم عقد کنی ...

خیلی سختخ درکت میکنم.اما سعی کن با مادرت صحبت کنی قانعش کنی ک عروسی بگیرید و پشتت خالی نکنه ک جلو دهن خانواده شوهرو بگیرن 

تیکر عروسیمه