2777
2789
عنوان

دندان نهفته

204 بازدید | 23 پست

بچه ها من برای عصب کشی دندانم که رفته بودم از دندونام عکس گرفتم  بعد دکتر متوجه شد که دندون نهفته دارم نه یکی بلکه دوتا بالا و یکی پایین دندونای شیریم هستش میگم اگه بکشمش نمیاد بالا تا حالا کسی این شرایط را داشته؟؟؟

خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم 

خودمم میدونم که ریسک داره ولی میگم بکشمش شاید اومد بالا..... نظر شما چیه..؟؟

دخترم دنیام❤️

اگه نهفته باشه نمیاد بالا منم دندون عقلام نهفته بود که مجبور شدم جراحیش کنم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واه یعنی چی شیری هست مگه چن سالتونه که هنوزدندون شیری دارید...معمولا اخرین دندون یاهمون دندون عقل نهفته هست گاهی میادبیرون گاهی هم بیرون نمیاد اما اگه واسه بقیه دندونا مشکل ایجاد کنه باجراحی بیرونش میارن منم دوتا بالا دارم

نوه عمه من هم همینطور بود فکر کنم...دکترا گفتن یا میاد پایین یا نمیاد پایین...پنجاه پنجاه...اونم میگفت تو این سن وسال حوصله وقت تلف کردن ندارم...رفت جراحی کرد درآورد شیری هارو وخودشو راحت کرد...

اگه نهفته باشه نمیاد بالا منم دندون عقلام نهفته بود که مجبور شدم جراحیش کنم

نگاه کن نهفته نیست پشت دندونم دندون اومده که فقط تو عکس معلومه

دخترم دنیام❤️
نگاه کن نهفته نیست پشت دندونم دندون اومده که فقط تو عکس معلومه

ببین نظر دکترت چیه.گاهی به بقیه دندونهات اسیب میزنه اونوقت اگه بکشی بهتره

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....