2777
2789
عنوان

خط کمرنگ بی بی چک

152 بازدید | 14 پست

سلام خانومای عزیز میشه راهنماییم کنین؟من اول هفته هشتم هستم برحسب عادت رفتم بی بی چک زدم ببینم اوضاع چجوریه دیدم خط دوم کمرنگ شده.به نظر شما برای نی نیم اتفاقی داره میافته؟خیلی میترسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

19آذر نوبت دارم هنوز نرفتم

عزیزم درکت میکنم.هفته های اول مدام میخوای بچتو چک کنی.ولی اصلا لازم نیست نگران باشی.همون خدایی که بهت بچه داده خودش حفظش میکنه.تا ۱۹چیزی نمونده.میری سونو صدای قلب قشنگشو میذارن تو میشنوی.لذت میبری.اشک تو چشات جمع میشه و ذوق میکنی.صبور باش.استرس نداشته باش.فقط صلوات بفرست و قران بخون تا آروم بشی

عزیزم درکت میکنم.هفته های اول مدام میخوای بچتو چک کنی.ولی اصلا لازم نیست نگران باشی.همون خدایی که به ...

خداکنه همینجورباشه خواهرمهربون برام دعا کنین به خدا هرروز صلوات وقرآن دارم میخونم نمیدونم این چه استرسیه گرفتم انشاالله که همه چی خوب باشه

عزیزم یه ده روزی ازپری بگذره پررنگ میشه برای من اینجوری بود

اهان.فک کردم دیگه از پری بگذره باید پررنگ شه...حالا نمیخام بچم..چیکار کنم.بچم کوچبگه 8ماهشه.اینقد اعصابم خورده و دپرسم ک نگوووو...نمیدونم چیکار کنم میخام سقط کنم شوهرم نمیزاره😭😭

اهان.فک کردم دیگه از پری بگذره باید پررنگ شه...حالا نمیخام بچم..چیکار کنم.بچم کوچبگه 8ماهشه.اینقد اع ...

نه اینحور نگو هدیه خدارو پس نفرست بعضیا آرزوی این لحظه رو دارن.انشاالله خودش کمکت میکنه

نه اینحور نگو هدیه خدارو پس نفرست بعضیا آرزوی این لحظه رو دارن.انشاالله خودش کمکت میکنه

اخه شرایط روحی خوبی ندارم.بچم گناه داره...نمیدونم دوروزه ک فهمیدم دپرسم.حالا نمیدونم شوهرم چرا اینقد خوشحاله.شنگول میزنه ک نگو.😔

اخه شرایط روحی خوبی ندارم.بچم گناه داره...نمیدونم دوروزه ک فهمیدم دپرسم.حالا نمیدونم شوهرم چرا اینقد ...

عزیزم توفیق اجباری شد که فاصله سنیشون کم باشه باهم رشد کنن یه دفعه اذیت میشی ولی ازاون ورم راحت میشی بزرگ شدن رفیقن.من الان بچه دومو باردارم فاصلش با اولی 6ساله که الان خییییلی پشیمونم چون نمیتونن باهم خیلی رفیق باشن

عزیزم توفیق اجباری شد که فاصله سنیشون کم باشه باهم رشد کنن یه دفعه اذیت میشی ولی ازاون ورم راحت میشی ...

اخه میترسم نگه داشتنش اشتباه باشه.میترسم پشیمون شم.نمیخام ناشکری کنم.ولی من خودم حوصله بچها زیاد ندارم.دلم میخاد راحت باشم.از ی طرفی مادرو خواهرام میگن نگهش دار.مادرشوهرم هم میگفت اشکال نداره تا اون بیاد اینم بزرگ شده.شوهرم هم راضیه.ولی من دلم نمیخاد.نمیتونم خودم راضی کنم.موندم تو دوراهی تو گل گیر کردم😢😢