2777
2789
اینم شابلون دست سازم حالا تو اول بپرس از لوازم قنادی اگه داشتن باب اسفنجی رو دیگه زحمتت خیلی کم میش ...

چ باحال طرحای بیرونم اینجوری برجسته اس...وقتی خامه سفت شد برگه رو بزارم؟

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

میتونی اگه سختته بجای ژله شکوفه ریز کنار هم بزنی.برا چشم و دهنم از شکلات استفاده کنی اگه دیدی یجاهایی سختته تزیین کنی از مقوا استفاده کن.مثلا مردمک چشمش

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرد که راحته. قسمت چشم و دهن با خلال دندون طرح بنداز که محدوده معلوم باشه بعد با شکلات مرز بکش ولی ...

با شکلات یا ژله بریلو تزیین کنم؟

اینم شابلون دست سازم حالا تو اول بپرس از لوازم قنادی اگه داشتن باب اسفنجی رو دیگه زحمتت خیلی کم میش ...

بعد به همین حالت ک تو عکس هستش میزغری رو کیکت یا برعکس

اینو ببین با شکلات چشم و دهن و ... کشیده.اول اینجور کن بعد قسمت زرد ژله بریز

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
بعد به همین حالت ک تو عکس هستش میزغری رو کیکت یا برعکس

رو برگه طراحی میکنم..بعدش برعکس میکنم اونورشو برجسته میکنم ک برعکس بیوفته رو کیک

عزیزم کاری نداره فقط باید روش کمی فکر کنی میبینی راحته

همه چی ب پرسیدن نیس باید جسارت داشتخ باشی و فکر کنی و عمل کنی 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

الان ی کلیپ دیدم خودش عکس کیتی رو کشید ی طرح داشت بعد کاغذ روغنی گذاشت کپی کرد...ولی اخر سر نشون نداد ک کاغذو چطوری کشید بیرون

بله طرحای بیرون همینجوره با جنس سلیکونی

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
الان ی کلیپ دیدم خودش عکس کیتی رو کشید ی طرح داشت بعد کاغذ روغنی گذاشت کپی کرد...ولی اخر سر نشون ندا ...

عزیزم کاری نداره...حتمن امتحان کن مطمعنم موفق میشی..استرس چی رو داری

اره عزیزم وقتی خامه سفت شد برکه رو بذار ک تمیز دراد..بعدش رد طرحت می افته رو خامه ک میتونی روش گاناش بکشی 

اره عزیزم وقتی خامه سفت شد برکه رو بذار ک تمیز دراد..بعدش رد طرحت می افته رو خامه ک میتونی روش گاناش ...

برگه های بیرونو باید کاغذ روغنی روش بزارم طرح و کپی کنم

برگه های بیرونو باید کاغذ روغنی روش بزارم طرح و کپی کنم

عزیزم اصن با دقت نخوندی چی گفتم

خیلی توضیح دادم

بی هیال هر جور دوس داری درست کن

وا ی ببخشید عصبی نشو

فیلمشو می یدم الان.برگه کاغذ روغنی و گذاشت رو طرح ازش کپی کرد فک کردم .طرح اماده هم بخوام بگیرم همینکارو باید انجام بدم

عزیزم اصن با دقت نخوندی چی گفتم خیلی توضیح دادم بی هیال هر جور دوس داری درست کن

سلام ببخشید منم میخوام  کیک کیتی  درست کنم   .مثل شما .شکلات  رو با چی بنماری  کردی چیزی هم قاطیش  کردی   ممنون  میشم جواب بدی  برای پس فردا میخوام 

🥰🥰