2821
2789
عنوان

دسر یلدا

200 بازدید | 15 پست

بچهها ی دسر خوشمزه ک راحتم بشه درستش کرد بهم یاد میدید. تا امتخان کنم. اگ خوب شد برای شب یلدا درست کنم. مرسی

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاستارد

پان اسپانیا

ترایفل

پلمبیر

پاناکوتا

پودینگ شکلاتی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

شکلات_هندوانه_ای

طرز تهیه:🍉

150 گرم شکلات سفید رو بنماری کردم روی بخار کتری و به سه قسمت تقسیم کردم( من به ازای هر 50 گرم شکلات یک قمخ روغن داخل شکلات میریزم و خوب مخلوط میکنم و یا کلا میتونید یک قغخ بریزید) بعد رنگ ژله ای قرمز و سبز رو به دو قسمت از شکلاتم اضافه و خوب همزدم.بعد قالب شکلاتم رو داخل ی سینی گزاشتم.. اول ی کم شکلات قرمز داخل قالبم ریختم و گزاشتم داخل فریزر به مدت 2 دیقه و بعد شکلات سفید رو ریختم روش و ته قالب رو اروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه..و دوباره گزاشتم فریزر و در اخر شکلات سبز رو ریختم روی شکلات سفید و دوباره اروم کوبیدم روی زمین تا شکلات صاف بشه..

و برای بار اخرگزاشتم فریزر به مدت 5 دیقه تا خودشو بگیره و سفت بشه..و بعد از قالب دراوردم..قالبم سیلیکونی بود و احتیاج به چرب کردن نداره..

نکته::میتونید ازرنگ ژله ای سیاه و خلال دندون و شکلات چیپسی برای تخم های هندوانه استفاده کنید

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792