2777
2789

چی میخوای بدونی

استرست طبیعیه ولی اصلا درد نداره نگران نباش

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ مشکلی نیس هیچی متوجه نمیشی فقط کاش اب کرفس و اناناس خورده بودی ک کبود نشی 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

اصلا و ابدا ترس نداره

من پشیمونم از اون همه استرسی که داشتم

الکی بود

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

من ک متخصص بیهوشی ی چیزی گذاش رو دهنم گف تا سه بشمار یادم نمی آد که 3 رو گفتم یا نه 

ان شاالله ب سلامتی و دل خوش عملت تموم میشه

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
سلام چند روز قبل باید خورد

والا من یادم نیس الان پارسال عمل کردم اما خب فک میکنم دوسه روز قبلش بخوری خوب باشه 

کرفس بدمزه است ولی من ی لیوان خوردم و اصلن کبودی نداشتم

من دیروز عمل کردم

هیچی نخور از الان به بعد هیچی نخوور

اصلا هم استرس نداشته باش 

به خودت تلقین کن که خیلی خوبو سرحالی 

من چون خ لاغرم همه میگفتن تو بد عملی 

ولی واقعااا اوکی بودم

الان فقط استرس دارم بینی حدیدم بهم نیاد

قبل از عمل منتظر بودم مریض قبلی بیرون بیاد ک من برم تو ی قرص بهم دادن پرستارا 

این قرصه داغونم کرد اصلن گیج شده بودم و خیلی خوابم  گرفته بود 

بعد از عملم درد بینی اصلن نداشتم فقط بخاطر ماده ی بیهوشی خوابم میومد و چشمام نمیدید وسرم گیج میرف و گلو درد داشتم 

باید چن روز سوپ و غذاهای ابکی بخورین 

و نوشیدنی داغ نخورین شاید ی وقت خون بیاد