2777
2789

چی میخوای بدونی

استرست طبیعیه ولی اصلا درد نداره نگران نباش

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ مشکلی نیس هیچی متوجه نمیشی فقط کاش اب کرفس و اناناس خورده بودی ک کبود نشی 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

اصلا و ابدا ترس نداره

من پشیمونم از اون همه استرسی که داشتم

الکی بود

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

من ک متخصص بیهوشی ی چیزی گذاش رو دهنم گف تا سه بشمار یادم نمی آد که 3 رو گفتم یا نه 

ان شاالله ب سلامتی و دل خوش عملت تموم میشه

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
سلام چند روز قبل باید خورد

والا من یادم نیس الان پارسال عمل کردم اما خب فک میکنم دوسه روز قبلش بخوری خوب باشه 

کرفس بدمزه است ولی من ی لیوان خوردم و اصلن کبودی نداشتم

من دیروز عمل کردم

هیچی نخور از الان به بعد هیچی نخوور

اصلا هم استرس نداشته باش 

به خودت تلقین کن که خیلی خوبو سرحالی 

من چون خ لاغرم همه میگفتن تو بد عملی 

ولی واقعااا اوکی بودم

الان فقط استرس دارم بینی حدیدم بهم نیاد

قبل از عمل منتظر بودم مریض قبلی بیرون بیاد ک من برم تو ی قرص بهم دادن پرستارا 

این قرصه داغونم کرد اصلن گیج شده بودم و خیلی خوابم  گرفته بود 

بعد از عملم درد بینی اصلن نداشتم فقط بخاطر ماده ی بیهوشی خوابم میومد و چشمام نمیدید وسرم گیج میرف و گلو درد داشتم 

باید چن روز سوپ و غذاهای ابکی بخورین 

و نوشیدنی داغ نخورین شاید ی وقت خون بیاد