2777
2789
عنوان

خارش کف پا

18701 بازدید | 21 پست

سلام

دخترم سه سالشه نزدیک بیست روزه یه کف پاشو همش میخارونه الانم خواب بود یهو از خواب پزید و شروع کرد به خاروندن نگران شدم لزومی داره ببرمش دکتر؟

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

ببرينش متخصص كودكان عزيزدلم

شايد حساسيت پوستي باشه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
ببرينش متخصص كودكان عزيزدلم شايد حساسيت پوستي باشه

فقط یه قسمت از پنجه یک پاشه😢

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا از کفش یا کتونیشه جوراب میپوشه؟شاید حشره ای نیش زده،،یا قارچ انگشت باشه

نه عزیزم حقیقتش یه ماه پیش کفش دختربزرگمو از انباری در اوردم دیدم اندازه پای دخترکوچیکم که الان خارش گرفته شده بدون اینکه بشورم الان دخترم استفاده میکنه بدون جوراب؛امکان داره از این باشه؟

نه عزیزم حقیقتش یه ماه پیش کفش دختربزرگمو از انباری در اوردم دیدم اندازه پای دخترکوچیکم که الان خارش ...

بعید نیست.

من خودم پوستم حساسه فقط کفش چرم رو بدون جوراب میتونم بپوشم. کفشای دیگه حساسیت میکنه پام.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بعید نیست. من خودم پوستم حساسه فقط کفش چرم رو بدون جوراب میتونم بپوشم. کفشای دیگه حساسیت میکنه پام.

ممنون عزیزم

پس احتمالا از کفشه

نه عزیزم حقیقتش یه ماه پیش کفش دختربزرگمو از انباری در اوردم دیدم اندازه پای دخترکوچیکم که الان خارش ...

احتمالش زیاده خانمی،،چون گفتین فقط انگشتشو میخارونه،،یکم لابلای انگشتاشو نگاه کنین،،با روغن زیتون براش چرب کنین،،فقط مراقب باشین پاش لیز نشه،،زبونم لال یه وقت نیوفته

احتمالش زیاده خانمی،،چون گفتین فقط انگشتشو میخارونه،،یکم لابلای انگشتاشو نگاه کنین،،با روغن زیتون بر ...

یه دنیا ممنون عزیزم

الان خوابید فردا صبح حتما باروغن زیتون چرب میکنم و کفشارو تو ماشین لباسشویی میشورم

سلام خانومی شما متوجه دلیل خارش پای دخترتون شدید.دخترم منم الان یهو از خواب بیدار شد جفت کفه پاهاش م ...

سلام عزیزم

یادمه بردمش دکتر بهش یه پماد کوچیک داد یادم نیس اسمش چی بود دو روزه خوب شد

ممنونم ازتون که جواب دادین.

زنده باشید

سلام خانومی شما متوجه دلیل خارش پای دخترتون شدید.دخترم منم الان یهو از خواب بیدار شد جفت کفه پاهاش م ...

سلام عزیزم 

دختر منم ۴ سالشه و مدتیه کف پاش میخاره 

بردمش دکتر پوست میگن اگزماست و دارو دادن و پماد ساختنی 

خواستم بپرسم شما چبکار کردید 

چون ظاهرا داروی دکتر و پماد اثری نداره