واای من نمیتونم نرم ادم بو میگیره در جالت عادی یه هفته نره چه برسه پریودم باشه .فقط دوروز اول نمیرم چون دلدرد میگیرم.اونایی که نمیرید از خونه بیرونم میرید؟نمیترسید بوی بد بدین ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حداقل دو روز اولو نرید چه جوری میتونید با اون حجم روزهای اول برید حموم 😷اینجوری ادعای تمیزیتون میشه ...
یعنی ما کثیفیم ؟ :/
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
اینجا دارن میگن ما نمیتونیم نریم کثیفه ادم بو میگیره ما هر روز میریم منم دارم میگم اگه بحث تمیزیه چه جوری میتونید با حجم خون روز اول و دوم از همون روز پری برن حموم ادعای تمیزیم کرد دیگه نمیتونم بیشتر توضیح بدم
مگه قرن بوقه!!!!!؟؟؟؟؟ اون ک میگفتن واسه زمان قدیم بوده ک میرفتن حموم عمومی و مینشستن، تورو خدا ...
واای دقیقا بعد میگن لابد چیزی بوده که قدیما میگفتن نمیگن قدیم حموم عمومی بود یه صبتا عصر حموم بودن مینشستن تو حموم که نشستن صرر داره ولب سرمایی در حد 10 دقیقه مشکلی نداره.لابد دسشوییم میرن نمیشورن 😐
من سی ویک سالمه از همون اول ک پریود شدم تا همین الان همیشه حمومرفتم موقع پریودی خودم روهم تودستشویی شستم تو این دوران نه کیست دارم نه مشکل نه عفونت
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
خانمهایی که اینقدر بفکر این هستند که نکنه بو بدن خدمتشون بگم نوار مصرف نکنند تا کثیف نشید پوشک بزرگ ...
😨😨😨😨😨😨۸روز؟!!!!!😲😲😲😲شوهر بدبختت چه گناهی کرده؟!همه چی که پریود نیست بالاخره آدم بوی گند عرق میگیره سرش چرب میشه😩😩😩😩
از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜