2777
2789
متوجه منظورم نشدی ظاهرا ! اینجا دارن میگن ما نمیتونیم نریم کثیفه ادم بو میگیره ما هر روز میریم منم ...

فهمیدم 😓

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه منظورم نشدی ظاهرا ! اینجا دارن میگن ما نمیتونیم نریم کثیفه ادم بو میگیره ما هر روز میریم منم ...

منک میرم حموم تواون10دقیقه چیزی نمیاد😑

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

توروخدا نگین که نمیرین حموم😷😷😷😷

یعنی توی این مدت دستشویی هم میرین خودتونو نمیشورین 

من از پزشک زنان پرسیدم گفت نه تنها مشکلی نداره بلکه حمام نرفت باعث ایجاد رشد باکتری وعفونت میشه 

حمام باید در حد یه دوش گرفتن سریع باشه نباید لفتش بذین

خوشحال میشم پیجم 
منک تاالان ضرر نکردم فکر میکنم خیلیا هم هستن مث من ک ضرر نکردن

شما هنوز بچه نداری که اکثر نازایی و عفونت و این چیزا مال همین رطوبت رحم حتی میگن موقع ظرف شستن هم پیش بند ببندید رحم سرد نشه بعد حموم و پریودی 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

اتفاقا به نظر من حرف غلطیه از هردکتری هم پرسیدم گفتن دوش سرپایی با آب گرم نه تنها ضرر نداره درد رو هم کم میکنه. اما نباید رو 4پایه نشست و خیلی هم تو حموم نموند که آدم فشارش بیفته. وگرنه نظافت هیچ اشکالی نداره.

طب سنتی قدیم که میگه حمام نرین شما به شکل حمام های عمومی قدیم نگاه کنید اونا درحالت عادی هم امکان انتقال آلودگی رو داشت چه برسه زمان پریود.

کاری نداره سرپا وایمیسی دیگ   پریود ک مثل شیر اب نیز همش بیاد که

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من مجبور بشم میرم اما یه دقیقه سر پایی وگرنه نه خیلی بده خونریزی و درد بیشتر میکنه هزار تا مشکل هم ب ...

بخاطر اینکه حمام های قدیم عمومی بوده و میرفتن سه ساعت تو حموم و اون حوض گنده ها میشستن و میسابیدن 

نه الان که ۵دیقه ای میری و در میای 

شما هنوز بچه نداری که اکثر نازایی و عفونت و این چیزا مال همین رطوبت رحم حتی میگن موقع ظرف شستن هم پی ...

چمیدونم منم از هردکتری پرسیدم گفتن اشکالی نداره

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
نهرچجوره ما بوی گند نمیدیم شکر خدا الان اینقد عطر مام اسپری زیاد شده مرتب هم لباست عوض کن

مام بزنم به قسمتی که خون میاد؟ نمیدونم والا شاید من بد بوام ولی انقذر تو دوران پریود من منظمم هیچ کس نمیفهمه من پریودم 

اول خودت!
حداقل دو روز اولو نرید چه جوری میتونید با اون حجم روزهای اول برید حموم 😷اینجوری ادعای تمیزیتون میشه ...

کدوم حجممم خوون خخخ ،من ک پریود ام شدید نیس ک ..حمومم میرم ..ن مشکلی دارم نه چیزی ...