2777
2789

منک پریودمیشم یک روز درمیون میرم حموم مثل روزای عادی  بنظرم باید زفت تمیزیه.اینک ضرر داره همش الکیه

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین طرز فکر و دارم و تا جای ممکن نمیرم حموم مگه اینکه ضروری باشه چون وقتی میرم حموم کم میشه ولی آخرش زیاد میشه و ممکنه تا ۱۰ روزم طول بکشه

از طرفی از یه نفر شنیدم که آب میکشه و حتی ممکنه منجر به مرگ بشه البته فک نمیکنم تا این حد باشه خودمم شنیدم فقط

من که میرم 😊  یاد وون تاپیکه افتادم که خیلیا میگفتن تو پریودی دستشویی میریم خودمونو نمی ...

اینم بگم که با شستن و حمام رفتن تو ۳۲ سال زندگیم تا حالا هرگززز عفونت نگرفتم خداروشکر . 😊😎

کیستم نگرفتم . با اولین اقدامم باردار شدم .😊

من که میرم 😊  یاد وون تاپیکه افتادم که خیلیا میگفتن تو پریودی دستشویی میریم خودمونو نمی ...

وای چه کثیف😦😓😓

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مگه قرن بوقه!!!!!؟؟؟؟؟

اون ک میگفتن واسه زمان قدیم بوده ک میرفتن حموم عمومی و مینشستن، تورو خدا حموم برین و دستشویی هم میرین خودتونو بشورین، اطرافیانتون عذاب ندید با بوی گند پریودی و ...

من مجبور بشم میرم اما یه دقیقه سر پایی وگرنه نه خیلی بده خونریزی و درد بیشتر میکنه هزار تا مشکل هم بعدش میاد حتما یه چیزی بوده از قدیم میگفتن نرین اونایی که میرین خودتون ضرر میکنید 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

من از صدتا دکتر پرسیدم همه گفتن برین حمام ولی ماشالا تو ایران همه دکترن از خودشون حرف درمیارن!!!!من در تمام عمرم دوران پریودیم رفتم حمام هیچ مشکلیم برام پیش نیومده تازه باعث تسکین دردمم شده😊بوی گند بگیری که طرف از کنارت رد میشه هزار فکر ناجور راجع بهت میکنه😶😶😶😶یک هفته حمام نمیرین خدایی؟!چجوری آخه؟! نمیفهمم اصن🙄🙄🙄🙄

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜