2777
2789
عنوان

به یاد پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 43 پست
عزیزم خدا پدرت و رحمت کنه ولی مگه مادرت حق زندگی نداشت . آفرین به مادرت که این قانون ایران و بهم زده ...

عزیزم خدا مادرتو رحمت کنه

فرهنگ مردممون جوریه که ازدواج مجدد مرد رو راحت میپذیرن تا ازدواج زن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم استارتر جان ، حالا مادر من ، شرعی و قانونی ازدواج کرده ، بازم حرف و حدیث هست بیخیال.  باب ...

منم نه خواهر دارم نه چیزی یه برادر دارم فقط که اونم اینجا نیست

خدا پدرتو رحمت کنه، جاشون بهشت باشه. منم شهریور امسال پدر عزیزم رو از دست دادم، خیلی سخته نبودنش. خ ...

خدا پدرتو بیامرزه مطمئن باش جاشون تو بهشته...خدا بهمون صبر بده من بعد یک سال و خورده ای هنوز داغم تازه ست ...

خدا رو شکر که دوستایی مثل شما دارم حد اقل

فدات بشم انشالله که دلت خوش باشه بیشتر به شوهرت توجه کن محبت کن تا اونم هواتو داشته باشه کمتر احساس یاس ونا امیدی کنی زندگیت خوش باشه 😚😚😚😚😚

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
خدا پدرتو بیامرزه مطمئن باش جاشون تو بهشته...خدا بهمون صبر بده من بعد یک سال و خورده ای هنوز داغم تا ...

بعد فوت پدرم همه بهمون پشت کردن

پدرم پسر بزرگ خانواده شون بود و کمتر از پدر نبود واسه خواهرا و برادراش.

تو سخت ترین روزای زندگی مون عموهام پشت برادرم رو خالی کردن.

دو ماه بعد فوت پدرم، عمو بزرگه م که دو سال از پدرم کوچیکتره دخترشو عقد کرد، کل مراسم خواستگاری تو عزاداری های ما برگزار شده بود. نکرد واسه داداشم یه پیرهن بیاره که از عزا درش بیاره.

انگار نه انگار بابای من واسه اونا جوون میداد، میمرد واسه برادراش..

خدا شوهرتو سر عقل بیاره، عزیزم سعی کن با زبون دلشو به رحم بیاری.

همسر منم ۲۰ روز بعد فوت پدرم تقریبا باهام قهر کرد، حرف نمیزد. بهش گفتم الان سخت ترین روزای زندگیمه، اگه الان بخوای پشتمو خالی کنه دیگه هیچ وقت نمیخوامت. واگذارت میکنم به خدای خودم.

خدا رو شکر بعدش خوب شد.

خودت باید زندگی خودت و بسازی بخدا حال من کمتر از حال تو نیست ولی یه مرد وقتی ببینه خانمش افسردست خیل ...

من در حد توانم برخورد کردم دیگه از توانم گذشته مگه یه ادم چقدر میتونه سرکوفت بشنوه از پدر شوهر مادر شوهر خواهر شوهر کل طایفه شوهر من حس میکتم دیگه دارم لبریز میشم

بعد فوت پدرم همه بهمون پشت کردن پدرم پسر بزرگ خانواده شون بود و کمتر از پدر نبود واسه خواهرا و براد ...

منم هیچ کدوم از فامیل نیومدن برای بابام روز خاکسپاری کسی نبود جز منو مامانم و شوهرم با خالم و شوهرش‌...وقتی تو بهشت زهرا بودیم تازه اون موقع فهمیدم بابام چقدر بی کسه...ایشالله خدا نی نی گلت و برات حفظ کنه گلم