2777
2789
عنوان

به یاد پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 43 پست
حالا چرا شوهرت اینطوری میکنه عوض اینکه پشتت باشه نذار سواستفاده کنه از شرایط بگو مادرمه باید باهاش ...

بهش میگم تو نمکی رو همه ی زخمام...همش راه میره ننت اینطوری اونطوری مامانم یه ذره فکر منو نکرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا رفتگانتو بیامرزه حس میکنم تو زندانم خستم

زنده باشی عریزم .خودتو ناراحت نکن داغ سخته درست اما خوب زندگی ادامه داره چاره چیه یه جوری سرخودتو گرم کن که مفید هم باشه مثلا چرم دوزی نمددوزی عروسک دوزی  چیزی اینجوری  یکمی پول هم درمیاد که همیشه به درد میخوره و حال ادمو بهتر میکنه.هروقتم همسرت گفت مادرت اینطور و اونطور بگو  فلانی جان چه میشه کرد هرکس مسئول رفتارخودشه من پاسخگوی تصمیمات مادرم نیستم باهاشم موافق نیستم

حال متکلم از کلامش پیداست
خدا پدرتونو بیامرزه. ولی مامانت کار بدی نکرده. قرار نبود تا اخر عمرش تنها بمونه. به شوهرتم خیلی رو د ...

مرسی گلم مامانم زن یه مرد زن دار شده به خاطر همین این داره با من اینطوری میکنه

اره بابام خیلی خوب بود مظلوم بود

خودتو اذیت نکن دنیا همینه  بیشتر براش قران بخون هم خودت اروم میشه هم روح پدر خدابیامرزت 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

عزیزم خدا پدرت و رحمت کنه ولی مگه مادرت حق زندگی نداشت . آفرین به مادرت که این قانون ایران و بهم زده چرا یه زن باید بسوزه و بسازه به شوهرت چه ربطی داره مادرح باید زندگی کنه مادر من الان بیست و سه روز فوت کرده ما تو فکرش هستیم برای بابام بعد از یع مدت زن بگیریم مگه اونا حق زندگی ندارن

عزیزم استارتر جان ، حالا مادر من ، شرعی و قانونی ازدواج کرده ، بازم حرف و حدیث هست بیخیال.  بابای من خیلی ساله فوت کرده.  شوهرم اوایل ازدواج مامانم متلک بارم میکرد که مادرت تازه یاد شوهر افتاده و. ... منم میگم انشالا قسمت مادر خودت بشه. ...

منم خواهر ندارم. .. برادرامم کنیز زنهاشون هستن و بدون اجازه اونا آب نمیخورن . منم تنهام.  

زنده باشی عریزم .خودتو ناراحت نکن داغ سخته درست اما خوب زندگی ادامه داره چاره چیه یه جوری سرخودتو گر ...

خیلی دوست دارم یه چیزی یاد بگیرم اگه شد حتما میرم چون سرمم گرم میشه..الانم با گریه بهش گفتم تو نمکی رو زخمام جون مادرت ول کن دیگه خستم فعلا که دیگه حرفی نزده

خدا پدرتو رحمت کنه، جاشون بهشت باشه.

منم شهریور امسال پدر عزیزم رو از دست دادم، خیلی سخته نبودنش. خیلی دوستش داشتم. خیلی زود از پیشمون پر کشید. شب ها که میخوابم، صبحا که تازه پلکامو باز میکنم،  و هر ثانیه ای از زندگیم تصویرش، صداش و خاطراتمون جلوی چشامه. 

الهی براش بمیرم

خدا چه سرنوشت تلخی رو برامون خواست... نمیدونم حکمتش چی بود، فقط میگم شکرت، خودت هوای بابامو داشته باش.. هوای دل ماها رو..

برات از خدا صبر میخوام، و اینکه همسرت درکت کنه. عزیزم سعی کن اول رابطه خودت و همسرت رو بهبود ببخشی و بعد کم کم با خانواده ت رفت و آمد کنی. تنهایی خیلی سخته.

ایشالا خدا کمکت میکنه

عزیزم خدا پدرت و رحمت کنه ولی مگه مادرت حق زندگی نداشت . آفرین به مادرت که این قانون ایران و بهم زده ...

حق زندگی دارن ولی چون مامانم زن یه مرد زن دار شد شوهرم اینطوری میکنه

دنیا همینه ولی من هنوز باورم نمیشه نمیدونم چرا

چون بی کسی اینطوریه نه دل خوش از مادر داری نه از شوهر احساس نیاز داری به یه همدم که دوسش داری اونم جز پدرت نمیتونه کسی دیگه باشه که از شانس کمت تنهات گذاشت

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
حق زندگی دارن ولی چون مامانم زن یه مرد زن دار شد شوهرم اینطوری میکنه

خودت باید زندگی خودت و بسازی بخدا حال من کمتر از حال تو نیست ولی یه مرد وقتی ببینه خانمش افسردست خیلی به زندگی دلسرد میشه بعد سعی میکنه شما رو اذیت کنه . حتما پیش مشاوره برو