سلام من اونروز به یه پیشگو گفتم آیندمو بگه همه چیزمو درست گفت فقط گفت تازگی ها ازدواج میکنی منم سنم کمه حالا میگم اونایی که سن کم ازدواج کردن الان زندگیشون خوبه؟ اوایل از پس کاراشون برمیومدن؟
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
من ۲۰ ازدواج کردم . نمیدونم زود محسوب میشه یا نه. اما هم خونه داری میکنم، هم سر کار میرم . هم درس میخونم . من که به زور معدلم شانزده بود، بعد ازدواج هم شاگرد اول شدم هر ترم ، هم کار پیدا کردم. هزار بار هم برگردم عقب بازهم توی همین سن با همسرم ازدواج میکنم و کاملاااا راضی ام.
.از ۴سالی که عقد بودم هیچ خاطره ی خوبی ندارم چون بچگی میکردم خانواده شوهر از من بدتر میکردن از دختر ۱۴ ساله انتظار ی زن فهمیده رو داشتن که خیلی سخت بود برام .اصلا تو سن پایین خوب نیس ازدواج بالای ۲۰ بهتره
شونزده بفکر ازدواجی🤐 خدایی من ۲۴ سالمه تازه نامزدم. ۱۶ سالم ک بود هیچوقت فکرشم نمیکردم ب ۱۸ . ۱۹ سالگی ک رسیدم با مسخره و شوخی از ازدواج حرف میزدم. ۱۶ و ازدواج؟ تو این دورو زمونه اخه!! من_حرفیندارمدیگ#