2777
2789

سلام خانوما من میخام برای شوهرم یه کادو بگیرم اونم یه قهوه جوشه آخه قهوه دوست داره دلش یه قهوه جوش میخاد پول ندارم وگرنه یه قهوه ساز میگرفتم ولی ندارم باید یه قهوه جوش بگیرم.

حالاسوالم از شما دوستان اینه که فرق قهوه جوش مسی و استیلی که سه قسمت هست چیه من اصلا تجربه ندارم به نظرتون کدوم براش بخرم با چه قهوه ای بخرم؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خیلی تلخ دوست داره کلمبیایی بگیر.........اگرم نه بگو ترکیبی برات بزاره خوب میشه........

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
مسي براي قهوه تركه كه سرش هم يه كم تنگه اون استيل سه تكه ها مال قهوه اسپرسو هست

خب طعم کدوم بهتره گلم؟کدوم بیشتربه کار میاد

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
من استیلشو دارم راضیم.قهوه هم از هسرت بپرس چه قهوه ای دوست داره.

ذائقه ش که زیاد تلخ نمیخوره اینو میدونم حالا چی بگیرم قهوه؟

استیلش چقدره قیمتش؟

سليقه ايه من ترك غليظ رو ترجيح ميدم

که تلخه خیلی؟آره؟

مسی برا قهوه ی ترک هس

اون سه تکه ها که فیل تر داره برا اسپرسو(موکاپات اسمشه)

بین همه ی قهوه ها ربوستا بیشترین کافئین رو داره

عربیکا کمتره

اگه شوهرت ترک دوست داره همون مسی رو بخر اگه اسپرسو دوست داره،موکاپات بگیر! خودش هم هرمدل قهوه ای دوست داره بره بگیره

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
ذائقه ش که زیاد تلخ نمیخوره اینو میدونم حالا چی بگیرم قهوه؟ استیلش چقدره قیمتش؟

ترک نگیر،استیل بگیر بااسپرسو

گـل های این فصل شبیه من نیستند...من مثل گیاهان کوهی ام،مثل کتیرا،آویشن...تلخ امالازم💐
اگه خیلی تلخ دوست داره کلمبیایی بگیر.........اگرم نه بگو ترکیبی برات بزاره خوب میشه........

ترکیبیش شامل چیاس؟

استارتراگه همسرت سیگاریه یاادم ناارومیه یافشارش بالاست نذارزیاد قهوه بخوره عوارض بدی داره

گـل های این فصل شبیه من نیستند...من مثل گیاهان کوهی ام،مثل کتیرا،آویشن...تلخ امالازم💐
مسی باقهوه ترک بخر،اصولامردا قهوه ترک روبیشترازاسپرسومیپسندن

نمیدونم والا نمیخاستم بپرسم بفهمه ولی حالا که اینو میگی شک کردم بایدبپرسم ولی خودم میگم اسپرسو بهتر بخاد