امروز انقد ناراحت بودم از صبح سر ی حرف عادی ک گفتم شوهرم بهم گرید دعوامون شد اشتهام کورشد هیچی از گلوم نرفت پایین گوشیگم خراب بود چنبار بردیم تا مغازه باز دوباره بعدازظهر نهارم نخوردم تا شب. یهو بهم گفت تو بولدوزری گفتگ ینی چی خودتی واسچی بهگ میگی میگ چون از قبح هیچی وخوردی سراپایی. 😑بخاطر فحشای صبحش انقد اعصابم خردشد اسکم بند نمیومد حالا میگ بولدوزر.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درکت میکنم نتونی جلو خودتو بگیری ، اما سعی کن حرص و جوش نخوری ، چون اگه مردا قصد اذیت کردن داشته باشن با دیدن عصبانیت خانوما خوشحال میشن ، میدونم کار سختیه ولی حرص و جوش باعث میشه زود پیر بشی هزارتا مریضی بگیری ، وقتی باهم خوب هستین با زبون نرم باهاش صحبت کن بگو این رفتارش و فحش دادنهاش اذیتت میکنه و باعث میشه محبتت کم شه ...
درکت میکنم نتونی جلو خودتو بگیری ، اما سعی کن حرص و جوش نخوری ، چون اگه مردا قصد اذیت کردن داشته باش ...
حرفت منطقیه ولی خ سعی کردم اصلا منطق نداره. ارشد داره ولی بخدا درکش خیلی پایینه مغرور و خودخواهه همش میخاد کلاس بذاره خستم کرده. امسب از بیرون اومدیم رفت دستسویی منم داستم تا اومد من خواستم برم هی گیرداذ حوله جدید بهم بده و اینو بنداز تو ماسین. وقت گیرآورده گفتم دستشوییم داره میریزه بزار بعد. میگ من حالیم نمیشه این چیزا. منم محل ندادم زود دویدم رفتم.