2821
2789
عنوان

چی میگ این؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس پسر سابقم بهم میگفت میمون یاهم وحشی 

انقد خوشحال میشدم از حرفش 😂

بنظرم منظور بدی نداشته شماهم سر اون همسرت ناراحت نباش و به خودت گشنگی نده بخورید و بیاشامید به همسرتون هم اهمیت ندهید تمام 😅

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!
امروز بی محلی کردم اون هی تیکه انداخت خ جلوی خودمو گرفتم وقتی مسخره میکنه هیچی نگم ازش بیزارم

درکت میکنم نتونی جلو خودتو بگیری ، اما سعی کن حرص و جوش نخوری ، چون اگه مردا قصد اذیت کردن داشته باشن با دیدن عصبانیت خانوما خوشحال میشن ، میدونم کار سختیه ولی حرص و جوش باعث میشه زود پیر بشی هزارتا مریضی بگیری ، وقتی باهم خوب هستین با زبون نرم باهاش صحبت کن بگو این رفتارش و فحش دادنهاش اذیتت میکنه و باعث میشه محبتت کم شه ...

درکت میکنم نتونی جلو خودتو بگیری ، اما سعی کن حرص و جوش نخوری ، چون اگه مردا قصد اذیت کردن داشته باش ...

حرفت منطقیه ولی خ سعی کردم اصلا منطق نداره. ارشد داره ولی بخدا درکش خیلی پایینه مغرور و خودخواهه همش میخاد کلاس بذاره خستم کرده. امسب از بیرون اومدیم رفت دستسویی منم داستم تا اومد من خواستم برم هی گیرداذ حوله جدید بهم بده و اینو بنداز تو ماسین. وقت گیرآورده گفتم دستشوییم داره میریزه بزار بعد. میگ من حالیم نمیشه این چیزا. منم محل ندادم زود دویدم رفتم. 

2825
2823
2791
2779
2792