2777
2789
عنوان

جاری مغرور......

| مشاهده متن کامل بحث + 6640 بازدید | 72 پست

جاریم یه عادتی داره یه چی بشه خوشش نیاد قهر میکنه چند ماه نمیاد و نمیذاره پدرشدهر مادرشوهرم بچشو ببینن اونام کلا دوتا نوه دارن یکی دختر من یکی دختر اون خیلی حساسن رو نوه هاشون

الانم که اینچوری شد با ماجرای امشب فک کنم سه چهار ماه بچه رو نیاره اینا ببینن

بعد اینا حالا از من به دل میگیرن که چرا اونو ناراحت کردم که قهر کنه و نیاد و بچه شو نیاره ببیننش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای استارتر از اول تاپیک حرفاتو خوندم الان دارم خرص میخورم

مگه جاریت از کجا اومده که تو نیومدی؟

تو هم قهر کن بگو تولد بچمو ۱۰ روز با تاخیر گرفتم

بچه عاشق تولد میشه ۱۰ روز به خاطر خانوم صبر کردی حالا طلبکارم هست؟

تو فقط سعی کن شوهرتو به راه راست هدایت کنی

وای چقدر حرص دارم میخورم الان

خدایی وقتی اون واسه تولد دخترتون ارزش قایل نبوده شوهرتون چه انتظار داره که شما ارزش قایل بشید چه زن مزخرفیه اصلا محلش نکن بدبختی اینه وقتی ادم از خود گذشتگی میکنه و احترام زیاد میذاره ادم بدتری به نظر میاد من خودم خیلی در گیر این مسایل بودم و درکت میکنم 

زندگی با دیگران صاف و است با ما ابر دارد میشود روزی با ما صاف اما صبر دارد 

حالا مشگل شوهرت به كنار كه بايد درست بشه 

ولي تو خيلي حوش شانسي  كه  جاريت انقد رو بازي ميكنه خيليييي .يه مشگل ديگتم اينه كه زبون نداري هرجا ميشيني بگو اينكارارو ميكنه

دیگ هیچی ازت نمیخوام
حالا مشگل شوهرت به كنار كه بايد درست بشه  ولي تو خيلي حوش شانسي  كه  جاريت انقد رو ب ...

زبونم که لاله

هیچ وقت نمیتونم در جا جواب وسی رو بدم

جاریمم سه سال زودتر از اومده تو این خانواده انقد ازین بلاها سر همه دراورده همه شناختنش

وای استارتر از اول تاپیک حرفاتو خوندم الان دارم خرص میخورم مگه جاریت از کجا اومده که تو نیومدی؟ تو ...

حالا اینا که گفتم یه کم از کاراشه بقیشو خدا میدونه فقط

خدایی وقتی اون واسه تولد دخترتون ارزش قایل نبوده شوهرتون چه انتظار داره که شما ارزش قایل بشید چه زن ...

من دیگه از این حسی که زن باید به شوهرش تکیه کنه چشم پوشی کردم ینی یه بار تو این سالها نشد یه حرف دلگرم کننده به من بزنه... تو هیچ مساله ایی پشتمو نگرفت

زبونم که لاله هیچ وقت نمیتونم در جا جواب وسی رو بدم جاریمم سه سال زودتر از اومده تو این خانواده ان ...

خب ديگه اين اوج خوش شانسي من تا بيام ثابت كنم خواهرشوهرم چه اب زير كاهيه پير شدم ولي تو طرفت خودشو نشون داد كافيه تو مهربون بشي همشم بدشو بگي بقيم خوب ميدونن كه تو راست ميگي به شوهرت هي اخلاق و رفتار خودنو مثال بزن خلاصه زرنگ باش

دیگ هیچی ازت نمیخوام

اون واسه هیچ چیزی ارزش قایل نیست

دخترم که دنیا اومد بعد از یک ماه دست خالی اومدن دیدنش

بعد از نه ماهم کادوی به دنیا اوردنشو دادن

در صورتیکه برای دختر اون‌من اولین نفر رفتم و اولین نفر بهترین کادو رو دادم

یه بی چشم و روی کامله