2777
2789
عنوان

جاری مغرور......

| مشاهده متن کامل بحث + 6640 بازدید | 72 پست
خب ديگه اين اوج خوش شانسي من تا بيام ثابت كنم خواهرشوهرم چه اب زير كاهيه پير شدم ولي تو طرفت خودشو ن ...

شوهرم خیای حرصم میده

اخلاقمم خیلی خوبه بخدا

ولی کلا اینجوریه

حقو همیشه به فامیلای خودش میده قدر منو نمیدونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم خیای حرصم میده اخلاقمم خیلی خوبه بخدا ولی کلا اینجوریه حقو همیشه به فامیلای خودش میده قدر م ...

چي بگم تو هم بعضي وقتا طرف خوانواده خودتو بگير بفهمه چه زجريه بعضي وقتام بهش بگو من واست ميمونم نه هيچ كس ديگه

دیگ هیچی ازت نمیخوام

واقعا فقط میخوام خدا صبرمو زیاد کنه

امشب جامو جدا کردم ازش قهر کردم کلی گریه کردم تو تنهاییم

موقع خواب دخترم اومد گفت مامان توروخدا بریم پیش بابا دلم سوخت باز برای دخترم

همیشه دعا میکنم خدا کاری کنه که قدر منو بدونه

چون هرچیم که باشه جاریم زنه منم زنم بالاخره منم از خودم یه دفاعی میکنم فوقش اینه که انقد بی محلش میکنم تا جونش دراد

ولی وقتی شوهر ادم پشتش نباشه انگار تنهای تنهاس

خیلی تحمل این مشکلم سخته

چون هرچیم که باشه جاریم زنه منم زنم بالاخره منم از خودم یه دفاعی میکنم فوقش اینه که انقد بی محلش میک ...

حل ميشه عزيزم شايد بهش بي محلي كني دريت بشه چون ميفهمه اگه عالمم پشتش باشن تو باهاش بد باشي زندگيش جهنمه

دیگ هیچی ازت نمیخوام
حل ميشه عزيزم شايد بهش بي محلي كني دريت بشه چون ميفهمه اگه عالمم پشتش باشن تو باهاش بد باشي زندگيش ج ...

واقعا به جاري بي محلي كنيم زندگيشون جهنم ميشه ؟؟

من خيلي از دست يكيشون. تو عذابم همش دنبال يك راهم هي منت ميكشم محبت ميكنم اما جواب عكس ميده 

واقعا به جاري بي محلي كنيم زندگيشون جهنم ميشه ؟؟ من خيلي از دست يكيشون. تو عذابم همش دنبال يك راهم ...

نه عزيزم به شوهر من هميشه به شوهرم ميگم اگهرهزاريام مامانت قوربون صدقت بره ولي من تو خونه شاد نباشم خوشبخت نيستي چون ادم بايد تو خونه خودش احساس ارامش كنع همونطور كه اگه من بابام هزار بار قوربون صدقم بره ولي شوهرم برج زهرمار باشه احساس خرشبختي نميكنم

دیگ هیچی ازت نمیخوام

واقعا هم همینطوره

من خانوادم همیشه همه جوره پشتمن ولی به قول شما با این اخلاق بد شوهرم و با این مدل حرف زدناش هیچ وقت احساس خوش بختی بهم دست نداد

در این حد که تتزگیا حس افسردگی دارم

خدا بهت صبر بده

با اینجور مردا اصلا نباید بحث کرد چون در هیچ صورتی حق رو به شما نمیدن

سعی کنید از نظر روحی مستقل تر بشید خیلی سخته ولی مجبورید

چون مردایی از جنس شوهر شما روحتون رو هیچ وقت ارضاء نمیکنن و همیشه تو وجودتون یه احساس خلع دارید

افرین دقیقا حرف دل منو زدین

دقیقا مثل شوهر من که همیشه حق رو به خانواده ش میده حتی دورترین فامیل خودش واقعا از دستش همیشه ناراحتم هر چقدر هم که بگی دعوا کنی جنگ کنی به درد نمیخوره که نمیخوره