امروز رفتم سونوگرافی ان تی،بهم گفت بچت مرده،دفعه قبل که رفتم هشت هفته و دو روزش بود همه چیشم خوب بود ضربان قلبشم شنیدم ولی الان که تو دوازده هفتم رفتم سونو گفت چهار روز بعد از سونوی قبلیت بچه مرده ینی هشت هفته و شش روز،فردا باید برم بچرو سقط کنم،کسایی که تجربه دارن بگن چجوریه با قرصه یا کورتاژ؟سخته؟
خیلی ممنون،ولی میترسم هم از سقط هم از اینکه دوباره باردار بشم و مشکل داشته باشه
عزیزم همش هم به خاطر نقص ژنتیکی نیست.گاهی وقتا به خاطر عدم تطابق خون زن و شوهر یا بالا بودن انتی فسفلیپید یا بیماریهای خود ایمنی مربوط به غده ی تیرویید یا مواردی مثل لوپوس یا..........میتونه باشه.من خودم قبل از پسرم دو تا سسقط داشتم هر دو توقف رشد داشت یعنی قلب تشکیل میشد و بعد توقف رشد.منم هیچ علایمی نداشتم.نه درد نه خونریزی نه هیچ چیز دیگه.مثلا برای باردار اول وقتی واسه غربال رفتمم تقریبا 12 هفته گفتند رشدش متوقف شده توی 9 هفته و من هیچ علامتی نداشتم
به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید.
عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
منم امروز دکتر بهم گغت بچه باید سقط بشه.قلب نداره.خیلی ناراحتم.کاش خودم مرده بودم.چقدر اولش ذوق می ک ...
عزیزم خیلی برات ناراحت شدم امیدوارم سقطت راحت باشه و در آینده بچه های سالم و صالحی داشته باشی،من بعد از سقطم دچار افسردگی شدم و خیلی مشکلات خانوادگی برام پیش اومد ،شما حتما بعد از سقط برو پیش مشاور که خدای نکرده این مشکلات برات پیش نیاد