امروز رفتم سونوگرافی ان تی،بهم گفت بچت مرده،دفعه قبل که رفتم هشت هفته و دو روزش بود همه چیشم خوب بود ضربان قلبشم شنیدم ولی الان که تو دوازده هفتم رفتم سونو گفت چهار روز بعد از سونوی قبلیت بچه مرده ینی هشت هفته و شش روز،فردا باید برم بچرو سقط کنم،کسایی که تجربه دارن بگن چجوریه با قرصه یا کورتاژ؟سخته؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خیلی ممنون،ولی میترسم هم از سقط هم از اینکه دوباره باردار بشم و مشکل داشته باشه
عزیزم همش هم به خاطر نقص ژنتیکی نیست.گاهی وقتا به خاطر عدم تطابق خون زن و شوهر یا بالا بودن انتی فسفلیپید یا بیماریهای خود ایمنی مربوط به غده ی تیرویید یا مواردی مثل لوپوس یا..........میتونه باشه.من خودم قبل از پسرم دو تا سسقط داشتم هر دو توقف رشد داشت یعنی قلب تشکیل میشد و بعد توقف رشد.منم هیچ علایمی نداشتم.نه درد نه خونریزی نه هیچ چیز دیگه.مثلا برای باردار اول وقتی واسه غربال رفتمم تقریبا 12 هفته گفتند رشدش متوقف شده توی 9 هفته و من هیچ علامتی نداشتم
به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید.
عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
منم امروز دکتر بهم گغت بچه باید سقط بشه.قلب نداره.خیلی ناراحتم.کاش خودم مرده بودم.چقدر اولش ذوق می ک ...
عزیزم خیلی برات ناراحت شدم امیدوارم سقطت راحت باشه و در آینده بچه های سالم و صالحی داشته باشی،من بعد از سقطم دچار افسردگی شدم و خیلی مشکلات خانوادگی برام پیش اومد ،شما حتما بعد از سقط برو پیش مشاور که خدای نکرده این مشکلات برات پیش نیاد