2777
2789
عنوان

بچم مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 50 پست
نه بزرگه

به نظر من عجله نکن

یبار دیگه هفته بعد برو سونو 

شاید اشتباه کردن

به دخترعمو منم گفته بودن بچت مشکل داره باید سقط کنی

دکترش گفته بود ۲هفته صبر کن دوباره سونو برو

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ممنون،ولی میترسم هم از سقط هم از اینکه دوباره باردار بشم و مشکل داشته باشه

عزیزم همش هم به خاطر نقص ژنتیکی نیست.گاهی وقتا به خاطر عدم تطابق خون زن و شوهر یا بالا بودن انتی فسفلیپید یا بیماریهای خود ایمنی مربوط به غده ی تیرویید یا مواردی مثل لوپوس یا..........میتونه باشه.من خودم قبل از پسرم دو تا سسقط داشتم هر دو توقف رشد داشت یعنی قلب تشکیل میشد و بعد توقف رشد.منم هیچ علایمی نداشتم.نه درد نه خونریزی نه هیچ چیز دیگه.مثلا برای باردار اول وقتی واسه غربال رفتمم تقریبا 12 هفته گفتند رشدش متوقف شده توی 9 هفته و من هیچ علامتی نداشتم

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
منم امروز دکتر بهم گغت بچه باید سقط بشه.قلب نداره.خیلی ناراحتم.کاش خودم مرده بودم.چقدر اولش ذوق می ک ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم امیدوارم سقطت راحت باشه و در آینده بچه های سالم و صالحی داشته باشی،من بعد از سقطم دچار افسردگی شدم و خیلی مشکلات خانوادگی برام پیش اومد ،شما حتما بعد از سقط برو پیش مشاور که خدای نکرده این مشکلات برات پیش نیاد