2777
2789
عنوان

چکارکنم

53 بازدید | 6 پست

بقیه تایپی قبلم باشوهرم دعوام شده گفت مگ من حسابدار توام منم گفتم منم اشپزتو نیستم اونم گفت هیچی نپز .قبلا ک پولی نمیداد انقد زبونشم درازه.منم نهار نپختم میگ برو کنسرو واسم ابپز کن بخورم.بازم از جیب من رفته همون کنسرو.چکارکنم حتی میگ اینترنت شیر کن میخوام بسته بخرم

سر چه چیزایی دعوا میکنید😀😀😀 دعوا باید حسابی و پدر مادر دار باشه😈😈😈

بیکاره لجبازه بددهنه امروز فحش پدرمادر داد بابای من فوت کرده خ حساسم روش.خرجارو من میدم انقدر رو داره میگم طلاق میگ من از اهداف دکترامو چی چی عقب موندم باید بهم خسارت بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیکاره لجبازه بددهنه امروز فحش پدرمادر داد بابای من فوت کرده خ حساسم روش.خرجارو من میدم انقدر رو دار ...

مگه شما نذاشتی درس بخونه میشه یه کلی داستان زندگیتو تعریف کنی 

مراعهدیست با جانان ❤❤
مگه شما نذاشتی درس بخونه میشه یه کلی داستان زندگیتو تعریف کنی 

نه داشت آزمون میداد اومده سایت همسریابی هردو مطلقه بودیم از ی شهر کوچیک تو شمال من مشهدم.چنبار صحبت اینا .قصدمون جدی شد ولی دکترا گفت شد شد نشد مهم نیس.ولی گفت دوست داره باهم زبان کارکنیم منم ادامه تحصیل بدم گفتم باشه.بهم نگفت شهرش حتی اتوبوس نداره نگفت ی چادرفروشی بیشتر نیس.اونجا بودیم سلام شد هم من هم خانواده خودش گفتن بریم مشهد خودشم گفت عرضه کار همه جاداره.ولی نداشت  بخدا ی هزارتومن خرجی بهم نداده برو گرفت سرکار بگ نیگا این حقوقم

بیکاره لجبازه بددهنه امروز فحش پدرمادر داد بابای من فوت کرده خ حساسم روش.خرجارو من میدم انقدر رو دار ...

عزییزم شوخی کردماااا آخه شوهر من دیوونه است خیلی گیر میده 

چرا بیکاره؟ شما شاغلی؟

بیشتر توضیح بده 

نه داشت آزمون میداد اومده سایت همسریابی هردو مطلقه بودیم از ی شهر کوچیک تو شمال من مشهدم.چنبار صحبت ...

خب اخه همسریابی هم شد جا شوهری که از تو سایت واسه یه شهر دیگه بدون شناخت تحقیق همین میشه باید میرفتی با همسر قبلیش صحبت میکردی ببینی مشکشون چی بوده 

مراعهدیست با جانان ❤❤