یک هفته زمان میبره ولی کم کم درست میشه . من خودم روزی سه بار میرفتم حموم بخاطر این وضع الان روزی ی بار یا یک روز درمیون میرم خ راحت شدم . سرکه رو بریز رو سرت زیاد نمونه ها ۵ دقیقه الی ده دقیقه هر دوروز این کار کن . یکمم سرکه سیب بریز توی شامپو هم از موخوره پیشگیری میکنه و هم چربی مو رو میگیره بعدش بشور سرت رو ... ی شامپو کلیر مخصوص موهای چرب هم بگیر
تازه مورو میکنه موقع اب کشی ... در نمیاد ک از مو .. یادم میاد چ بلایی سرم اومد تو حموم اشکم در میاد& ...
والا من هر راهی رو بگید رفتم اکثرن رو٬٬٬ولی فایده نداشت دکترم رفتم شامپوی که داد خوب بود فقط گفت ادامه بده وقتی تموم شد که ندادم یعنی شامپو که تموم شد جلدشو پرت داده بودم اسمشم یادم نبود که ازش بگیرم
.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آره عزیزمهست . هم طبیعیش هست هم صنعتی. طبیعش ۴۰ هزار صنعتی همه قیمته هست من یبار گرفتم ۴ ی بار گرفتم ۸ ی بار گرفتم ۱۵ ... ۱۵ خوب بود . الانم طبیعیش رو از خونه مامانم کش رفتم .بدنمم با سرکه لیف میکشم چربی یدنمم گرفته ... چربیم طوری بود ک انگار روغن ریختن رو بدنم