2777
2789

جوشای من همش زیر پوستیه چند تا قرمز هم دارم ! رفتم دکتر گفت راکوتان بخور تا خوب شی هر چی تحقیق کردم دیدم خیلی عوارض داره خیلی زیاد می ارزه بخورم ولی همه می گن پوست سفید و صاف و شفاف می شه

مجردي؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مراسم خاصی داری مثل عروسی خودت یا خواهر و برادرت یبار بخوری زیرنظر دکتر بد نیست چون وحشتنااااک پوست رو خوب میکنه ولی بطور معمول نه بنظرم با جوشهات بسازی بهتر از خدانکرده عوارض این قرصِ

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اگر مراسم خاصی داری مثل عروسی خودت یا خواهر و برادرت یبار بخوری زیرنظر دکتر بد نیست چون وحشتنااااک پ ...

نه عزیزم عروسی نداریم ولی دوست دارم پوستم صاف باشه عین بقیه مردم ! 

عزیزم میخوای جوش هات خوب شه ، پوستت صاف و قشنگ بشه ، ب جای دکتر و این قرص هایی ک عوارض دارن ، برو داروخانه پماد ان ان بگیر ، بزن ، بعد چند روز جوش هات خوب میشه . بعد یه روز در میون بزن.من چند سال دارم استفاده میکنم ن تنها عوارض نداره بلکه عالیه.پوستمم ن کرم میزنم ن ماسک میزارم ن هیچی ، صاف و الحمدلله عالیه.😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
بله عزیزم من خودم  راکوتان مصرف میکنم دوهفته ای ی دونه  و عالی و صاف پوستم  راحت شدم& ...

به من نورم اسکین داده ! البته می گن تو ایران بسته بندی می شه ! می گن دوره بیرون ریزی شدید داره نمی دونم استخوان درد خشکی همه جا ! بعد ریزش شدید موها خیلی می ترسم 

نه عزیزم عروسی نداریم ولی دوست دارم پوستم صاف باشه عین بقیه مردم ! 

بنظرم طرفش نرو عوضش ماسک های مناسب پوستت رو بزن یا برو یه متخصص پوست خوب دارو بگیر

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
عزیزم میخوای جوش هات خوب شه ، پوستت صاف و قشنگ بشه ، ب جای دکتر و این قرص هایی ک عوارض دارن ، برو دا ...

یعنی شما هم آکنه داشتی ؟ ببین من صورتم پر از زیر پوستی و جوش های قرمز البته تک و توک ولی خیلی زیر پوستی دارم و پوستم ملتهبه 

عوارضش تو همه يكسان نيست

من مجرديم دكتر بهم داده بود

پوستم صاف شده بود، لپامم گل مينداخت

ولي فقط تو طول مصرف قرص

يك ماه بعد قطع قرص برگشت

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بله عزیزم من خودم  راکوتان مصرف میکنم دوهفته ای ی دونه  و عالی و صاف پوستم  راحت شدم& ...

عوارضش خدانکرده رو کبدِ و به این زودی معلوم نمیشه بنظرم چند وقت یبار آزمایش بده