2777
2789
عنوان

به خدا دیگه خسته شدم از بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 38 پست
منم انقد بی بی زدم..گاهی چنتا با هم گرفتیم داشته باشیم ولی همش منفیه..سه بارم آز دادم..انقد دیر شده ...

منم. مستاجرم 

ولی ب این زودی ها صاحب خ نه نمی شم 

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی  همه چی سالم بود  تنبلی تخمدان دارم ک با دارو تخمک خوب دارم

شوهرتم آز داده؟

اینایی که میگم انجام بده حتما خیلیا نتیجه گرفتن

برا خودت :این گیاه ها رو بخر بکوب با هم قاطی کن روزی دو لیوان یکی صبح یکی شب از روزاول پریودی تا ۱۵ روی بخور

فراسیون و پنج انگشت و رازیانه

لتروزولم از روز سه پری تا پنج روز شبی ۲تا

ولی آمپول آزاد سازی نمیزنی سونو هم نمیری

مومیای سیاه هم بخر کلا خوبه ی شب در میون خودتو شوهرت بخورین.خودت تا ۱۵ پری اندازه نخود.بعده هر رابطه هم بده شوهرت بخوره 

از بعده پاکی حتما یک شب در میون اقدام داشته باشین

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
منم. مستاجرم  ولی ب این زودی ها صاحب خ نه نمی شم

بسته به شرایط میگم.تو ذهنم.ان شالله کی خونه دار میشید؟؟خیلیا اجاره ان بچه هم دادن..من استرس درسم دارم .و خواب دیدم تو خونه خودم بودم بچه هم داشتم..الانم 5ساله مستاجرم..

والا به خدا چون بحث نگاه کردن خدا به بندش باشه  با یه دونه اسپرم و یه لوله هم میگیره ولی وقتی ...

خدا خودش بهتر میدونه..عادله..اگه یجیزی هست یا امتحانه یا عمل خودمونه نمیدونیم..بخدا همینه

خب عزیزم وقتی هم خودت هم همسرت مشکله اساسی دارین معلومه دیرتر بچه دار میشید ولی اصلا نباید ناامید بشی بعدشم 30 سال تازه اوله جوونیه کی گفته دیگه حوصله بچه نداری من خودم 29 سالم بود بچه اولم دنیا اومد 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2265734/میخایم-با-قانون-جذ%dhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2265734/میخایم-با-قانون-جذب-باردار-بشیم-هورررررررا?postId=759144498%a8-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d8%b4%db%8c%d9%85-%d9%87%d9%88%d8%b1%d8%b1%d8%b1%d8%b1%d8%b1%d8%b1%d8%b1%d8%a7?postId=75914449

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
شوهرتم آز داده؟ اینایی که میگم انجام بده حتما خیلیا نتیجه گرفتن برا خودت :این گیاه ها رو بخر بکوب ...

فقط لتروزل رو می خورم 

الان روز آخر پریودی هست 

الان چی بخورم 

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما