2777
2789
عنوان

به خدا دیگه خسته شدم از بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 38 پست
ما که هیچوقت نفهمیدیم  ندادنا و نشدنا واسه ما بود همیشه

منم ی منتظر بودم .الان حکمتشو میفهمم.این ی موردو بگم بقیش بماند.مثلا شوهرم خیلی خیلی اوایل بی صبرو عصبی بود و دعوا داستیم کم کم صبور شد و آروم .اونم مشکل داشت ضعیف بود اگه بچه میومد کلا نمیدونم با چه فَضایی بزرگ میشد

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که هیچوقت نفهمیدیم  ندادنا و نشدنا واسه ما بود همیشه

امیدت به خداباشه ، من چی بگم که نداده گرفت ازم 

چه فایده اقدام اول باردارشدم ولی نموند خداخودش بهترمیدونه

منم ی منتظر بودم .الان حکمتشو میفهمم.این ی موردو بگم بقیش بماند.مثلا شوهرم خیلی خیلی اوایل بی صبرو ع ...

منم واقعا نمیدونم حکمت چیه ولی میدونم که شوهرم واریکوسل شدید در حد ۱ میلیون اسپرم داره خودمم یه لولم بستست 

ولی باورت میشه اگر هم سالم سالم بودیم دوتامون مطمئنم بازم خدا به ما بچه نمیداد 

واقعا من آخه نمیدونم من ۲۸ سالمه  اگه الان همین الان حامه شم وسطای ۲۹ مادر میشم  شوهرم ۳ ...

آره میشن..چون دیدما زنه 30 هست چقدرم به بچه میرسه..بعضیام سنشون خوبه اما...چرا زودتر ازدواج نکردی؟؟نگفتی چند ساله؟؟اصن به سال کشیده؟

شما چکار میکنی آروم شی ؟؟؟

دیگه چاره ای ندارم 

چهارده روز تاخیر داشتم 

بی بی و از منفی شد 

و فرداش پری اومد 

گریه کردم و. گریه و گریه 

اما چاره چیه 

باز لتروزل می خورم و میخوام برم باشگاه

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 
منم واقعا نمیدونم حکمت چیه ولی میدونم که شوهرم واریکوسل شدید در حد ۱ میلیون اسپرم داره خودمم یه لولم ...

اصلا این فکرا رو نکن

من شوهرم واریکوسل نداشت ولی داغون بود هم اسپ..رم هم تحرکش همشم ۲۴ ۲۵ سالش بودالان ۲۶سنش البته

برا شوهرت مومیایی سیاه از عطاری بگیر یه شب درمیون اندازه نخود بکن بده با اب بخوره بعده هر رابطه هم بخوره.دم کرده ی کاسنی هر روز سه لیوان بخوره.

واسه باز شدن لوله ی رحم خودتم ببین دکتر چی میگه اول

استغفارم زیاد بگین

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
دیگه چاره ای ندارم  چهارده روز تاخیر داشتم  بی بی و از منفی شد  و فرداش پری اومد&n ...

منم انقد بی بی زدم..گاهی چنتا با هم گرفتیم داشته باشیم ولی همش منفیه..سه بارم آز دادم..انقد دیر شده بود پری..الان اجاره ام میگم شاید تو خونه خودم که برم بهم میده..تکلیف درسمم معلوم میشه ..هرچی خودش بخواد دیگه

منم واقعا نمیدونم حکمت چیه ولی میدونم که شوهرم واریکوسل شدید در حد ۱ میلیون اسپرم داره خودمم یه لولم ...

چرا انقدر ناامیدی......منم شوهرم مورفولوژی اسپرمش ۲درصد و خودم تنبلی تخمدان واضافه وزن وتیرویید وپرولاکتین و سته بودن یه لوله رحمی دارم.......نرفتی لاپراسکوپی ؟

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن