2821
2789
من از آشنامون عسل اصصصصل آویشن گرفتم سه کیلو سیصدو خورده ای  تقریبا کیلویی ۱۰۰و خورده ای  ...

😊😊😊😊من خودم زن یه زنبور دارم خدا شاهده به برکتش قسم تا حالا هیچ تقلبی و قند و نباتی توش ندیدم عزیزم..

اینایی که گرون میدن دلالن و واسه سود خودشونه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از آشنامون عسل اصصصصل آویشن گرفتم سه کیلو سیصدو خورده ای  تقریبا کیلویی ۱۰۰و خورده ای  ...

من خودم تو محصولاتم عسل  هم دارم و عالی تولیدش با خودمونه از بهترین گیاهان تغذیه میشن و عطر و طعمش بینظیره 

کیلویی صد تومان 

عسلی که زنبورش شکر خورده هم دارم اونم نسبت به عسل های بیرونی عااالیه خالص و طبیعیههیچی قاطیش نمیکنیم کیلویی چهل

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
شما کجا زندگی میکنین  به زنبوراتوت چی میدید

ماگیلانیم شوهرم کوچ میکنه تابستون سراب و اردبیل (کوهای سبلان)

پاییز گیلانیم😊

زمستون تا اوایل بهار هم طرفای جنوبه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

عسل هزار نوع داریم عسل درختی داریم کوهستانی داریم عسل کندویی هم هست همونطور ک معلومه عسل کوهستان و درختی بهتره آخه از گل و گیاه تغذیه میکنن و خیلی گرونع حدود ۳۰۰ به بالا

ولی عسل کندوی ک زنبوراش از شکر تغذیه میکنن ۲۱ به بالاست و یه نوع دیگه عسل داریم ک کلا آب نباته ک زیر ۲۰ تومنه 

ما خودمون مغازه داریم قیمتایی ک گفتم برا عمده هستش

عسل های درمانی فقط گرونن ن خوراکی اونم چون فقط از یه سری گیاه های خاص تغذیه میشن و مراقبت و سختی بیشتر داره،ارزون بودن عسل نشانه بی کیفیت بودن نیس ک

وگرنه الان بیشتر عسلا قابل اعتماد فقط زنبور دارا اموزش دیدن ک چطور از زنبورا بهره بیشتر ببرن ب قول دوستمون از گل و گیاه های محیط اطراف استفاده میکنن ب علاوه چن نوبت اشتفاده از شهد و امثالهم 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز