2821
2789
من از آشنامون عسل اصصصصل آویشن گرفتم سه کیلو سیصدو خورده ای  تقریبا کیلویی ۱۰۰و خورده ای  ...

😊😊😊😊من خودم زن یه زنبور دارم خدا شاهده به برکتش قسم تا حالا هیچ تقلبی و قند و نباتی توش ندیدم عزیزم..

اینایی که گرون میدن دلالن و واسه سود خودشونه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من از آشنامون عسل اصصصصل آویشن گرفتم سه کیلو سیصدو خورده ای  تقریبا کیلویی ۱۰۰و خورده ای  ...

من خودم تو محصولاتم عسل  هم دارم و عالی تولیدش با خودمونه از بهترین گیاهان تغذیه میشن و عطر و طعمش بینظیره 

کیلویی صد تومان 

عسلی که زنبورش شکر خورده هم دارم اونم نسبت به عسل های بیرونی عااالیه خالص و طبیعیههیچی قاطیش نمیکنیم کیلویی چهل

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
شما کجا زندگی میکنین  به زنبوراتوت چی میدید

ماگیلانیم شوهرم کوچ میکنه تابستون سراب و اردبیل (کوهای سبلان)

پاییز گیلانیم😊

زمستون تا اوایل بهار هم طرفای جنوبه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

عسل هزار نوع داریم عسل درختی داریم کوهستانی داریم عسل کندویی هم هست همونطور ک معلومه عسل کوهستان و درختی بهتره آخه از گل و گیاه تغذیه میکنن و خیلی گرونع حدود ۳۰۰ به بالا

ولی عسل کندوی ک زنبوراش از شکر تغذیه میکنن ۲۱ به بالاست و یه نوع دیگه عسل داریم ک کلا آب نباته ک زیر ۲۰ تومنه 

ما خودمون مغازه داریم قیمتایی ک گفتم برا عمده هستش

عسل های درمانی فقط گرونن ن خوراکی اونم چون فقط از یه سری گیاه های خاص تغذیه میشن و مراقبت و سختی بیشتر داره،ارزون بودن عسل نشانه بی کیفیت بودن نیس ک

وگرنه الان بیشتر عسلا قابل اعتماد فقط زنبور دارا اموزش دیدن ک چطور از زنبورا بهره بیشتر ببرن ب قول دوستمون از گل و گیاه های محیط اطراف استفاده میکنن ب علاوه چن نوبت اشتفاده از شهد و امثالهم 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز