2777
2789
عنوان

قضاوت نکنیم

221 بازدید | 15 پست

یک عده ای هستند که ما همیشه از رو ظاهر آنها قضاوتشان میکنیم...

پیش خودمان میگوییم:

ببین اصلا مشخص است در صورتش هیچ غمی نیست!

این بشر از هفت دولت آزاد است،

سر خوش است و فلان است و بهمان...

ولی کافی است

یک بار از بطن زندگی آن ها مطلع شویم،

تا بفهمیم چه غصه هایی در زندگی شان دارند که اگر یکی از آن ها را ما داشته باشیم کمرمان خم میشد...

بیایید هیچوقت آدم ها را از روی ظاهرشان قضاوت نکنیم...

همه مانند هم نیستند که بخواهند درد و غصه هایشان را میان جماعت فریاد بزنند

خیلی ها تو دار هستند بر خلاف ظاهرشان...

میگویند،

میخندند،

میرقصند....

اما کافی است گوشه ای را پیدا کنند که کسی حواسش به آن ها نباشد

تنهایی میبارند و

میبارند و میبارند..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سر این قضیه اخیر رامبد فهمیدم ما ایرانیا یه دلیل اصلی بدبختیامون اینه که همش سرمون تو زندگی بقیه ست. کی طلاق گرفته، کی بی حجابه، کی فلان و بهمان مرتکب شده اما اگر خدا یک لحظه پرده از افکار و گناهانمون برداره شرمنده ی دنیا میشیم.

بیخود نیست زندگی تو خارج آرامش بخشه چون کسی نه به دین بقیه کار داره نه دخالت بیجا تو علایق و زندگی دیگران. تمرکزش رو لذتهای خودشه

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  

منم همه میگن خیلی آروم وصبور وباحوصله ای ولی بنظرخودم نه چند نفری که منو نمیشناختن و در حد چهار پنج بار منو دیدن گفتن

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
من سر این قضیه اخیر رامبد فهمیدم ما ایرانیا یه دلیل اصلی بدبختیامون اینه که همش سرمون تو زندگی بقیه ...

یاد این جمله افتادم وای از اون روزی که روسری ها تون بیفته

یاد این جمله افتادم وای از اون روزی که روسری ها تون بیفته

روسری چیه، نهان های قلبی.

این جمله تبعیض جنسیتی داره   

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
😁😁 چه حساسید؟ من منظورم مفهوم جمله بود

مفهوم باید عاقلانه باشه. حرفای مادربزرگی نباشه.