2777
2789
عنوان

من نارنجیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2923 بازدید | 81 پست

الان خونه عممم قراره فردا مادر من و مادر نامزدم بیان اینجا خودشون نمیدونن قراره همو ببیننولی عمم یه ذهنیت قبلی بهشون داده . نامزدمم صبح اینجا بود الان برگشته ملایر.

یا رفیق من لا رفیق له✋
بنظرم ما که کار اشتباهی نمیکنیم . خصوصا شما که عقدی اگه قرار بود تا عروسی باکره باشید که اصلا نیازی ...

من نمیگم که رابطه نداشته باشید

اصلا پسر اومده عقد کرده و با این شرایط جامعه و گرونی مراسم گرفته که تو منجلاب نیوفته و با زن شرعیش رابطه داشته باشه وگرنه الان زن های خیابونی براشون کم هزینه تر اند تا بخواد هزینه کنه و ی زندگی تشکیل بده

من میگم خانوما مراقب باشید که اول تا آخر مقصر اصلی رو شما میدونند.  

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیگم که رابطه نداشته باشید اصلا پسر اومده عقد کرده و با این شرایط جامعه و گرونی مراسم گرفته که ...

بله میدونم عزیزم حرفت کاملا درسته خودم دارم روزی صدبار این حرفو به خودم میگم . هرچند الان خدا بخواد گوش شیطون کر داره درست میشه نامزدیمون دیگه من حتی از خیر عروسیم گذشتمفقط عقد کنیم بریم که بیشتر از این فشار نیاد بهم فقط

یا رفیق من لا رفیق له✋
خداروشکر که قبول کرد و نزد زیزش😊 خوشحال شدم

بنظرم از ترس آبروش بوده چون تهدیدش کردم اگه منو با این شرایط رها کنی به همه میگم داستان چی بوده . اونم گفت که نه عزیزم من ولت نمیکنم و فلان و .. 

یا رفیق من لا رفیق له✋
بنظرم از ترس آبروش بوده چون تهدیدش کردم اگه منو با این شرایط رها کنی به همه میگم داستان چی بوده . او ...

الهی خوشبخت بشی. لطفا به سقط و ترمیمم فک نکن. ترمیم تو گواهی پزشکی قانونی ثبت میشه. سقط هم خطرناکه

الهی خوشبخت بشی. لطفا به سقط و ترمیمم فک نکن. ترمیم تو گواهی پزشکی قانونی ثبت میشه. سقط هم خطر ...

عزیزم شما خیلی مهربونی یه لحظه همه ناراحتیامو یادم رفت . خدا خیرتون بده که همراهیم کردین

یا رفیق من لا رفیق له✋
موضوع چیه میشه خیلی خلاصه یکی برام بگه

من تو دوران نامزدیم باردار شدم . نامزدیم بهم خورد که الان خدا بخواد دوباره درست میشه من پول سقطو ندارم

یا رفیق من لا رفیق له✋
من تو دوران نامزدیم باردار شدم . نامزدیم بهم خورد که الان خدا بخواد دوباره درست میشه من پول سقطو ندا ...

خداروشکر عزیزم  خوشبخت بشی انشالله   چه بهتر که پول سقطو نداشتی     من برات دعا میکنم 😚😚😚😚😚😚

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه