2777
2789
عنوان

من نارنجیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2923 بازدید | 81 پست

استاتر جان سلام مبارک باشه 

اگه بگم هزار بار به تاپیک قبلت سر زدم دروغ نگفتم خیلی برات استرس داشتم 

حالا کاریه که شده اصلا به خودت استرس نده برا نینیت بده امید وارم به خوشی وخوشحالی  

این رو به فال نیک بگیر که خدا میخواسته زندگیتو برگردونه

نارنجی جون من ازت عذر میخوام اگه از پستم تو تا پیک اونیکی دوستمون ازم ناراحت شدی.😶

واقعا برات ناراحت شدم اما تاپیکای پی در پیی که زدن باعث شد فکر کنم که سرکارمون گذاشتی.😓

امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره و بچتو نگه داری و مثل من مجبور نشی کاری رو بکنی که دوست نداری😘😔

💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قضاوتت کردن و ناپیک برات گذاشتن و یکی نفرینتم کرد چون میگفت خییلی برات ناراحت شده و با شوهرش بخ ...

واى اون خانم خيلى باحال بود ميگفت بخاطر نارنجى با شوهرم دعوا كردم ديشب  

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

وااااااایییییی چقدرررر خوشحال شدممممم. لطفا مارو بازم در جریان بذار 😙😙😍

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

از وقتی تاپیک زدی تا الان پروفایلت رو چک میکردم ببینم چی کار کردی

دیگه کم کم داشتم نگران میشدم

عزیزم از ته دل امیدوارم سریع روزای پر استرست تموم شه و یه زندگی عالی رو شروع کنی  

بازم خبر بده از خودت

خیلی خوشحالم واست که سقط نکردی و داره مشکلت انشالله حل میشه 

اگه حرفی بوده منم ببخش عزیزم منم میگفتم بقیه میگن سرکاری هس😶

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘

نااااارنجی جوووون خداااااایییش خیلییییی خوشحال شدم چقدر دختر نگرانت بودم،هر چن. دلم روشن بود بری صحبت کنی حل میشه اون روز هم بهت گفتم و از ساعت ۵ تا دیر وقت منتظر بودم بیای و خوشحالمون کنی، گفتن تاپیکت ترکیده ناراحت شدم اما همچنان دعات کردم،تایکی از دوستای خوب لطف کردن و لینک اینجا رو فرستاد 

ان شاالله ک خوشبخت و عاقبت بخیر بشی و ب زودی با خبرهای خوش بیای ان شاالله نی نی جونتم زی سایه شما و همسر عزیزت و لطف خدا بزرگ بشه و عاقبت بخیر بشه و سالم و صالح باشه، 

خلاصه ک خیلی خوشحالم دوست عزیز،الهی دلت همیشه شاااااااد

یا علی

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
نااااارنجی جوووون خداااااایییش خیلییییی خوشحال شدم چقدر دختر نگرانت بودم،هر چن. دلم روشن بود بری صحب ...

فقط ب محض دیدن تاپیکت چندتا پست خوندم دلم طاقت نیاورد همه رو بخونم بعد پست بزارم،بهترین گار رو کردی دوست عزیز

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
من از بس گریه کردم تو این دو هفته کل صورتم شده بود پف . فکر میکنم قشنگ دو کیلو کم کردم از بس غصه خور ...

استارتر خیلی خوشحال شدم‌که اوندی و از خودت گفتی 

ام شاا... که هرچی خیر و صلاح پیش میاد

ولی بیشتر ازینکه به گفتن این قضیه با مامانت فکر کنی به نامزدت بگو پاشن بیان خونتون و بگم میخواد همسرش رو عقد رسمی کنن

بعدشم بگه میخوام خانمم رو ببرم‌سر خونه زندگی خودم‌تا دیگه‌حرفی نباشه و خیال تو هم راحت بشه

یه پتخصص زنان و سونوگرافی هم حتما برو تا مشخص بشه بچه در چه وضعیتی هستش

سلام.میدونم الان میریزن سرم که اگه مرد بودی اینجا نبودی و....

ببخشید نامزد شما اونموقع که بابت یه صیغه ساده اونجور هول بود حتما باید به اینهم فکر میکرد که هر کس مسئولیت کارهاش به گردنش هست و باید مردونه پاش وایسته.به هر حال دختر مردم رو کشونده سمت خودش و بهش اطمینان کرده و اونهم مردونه قبول کرده.بچه ای هم که خدا قسمت کرده یه هدیه هست که خودش به این دنیا خواندش پس جدای از محیط جامعه و تفکر بعضی خانواده ها که به نظرم تا حدی حق دارن وظیفه ایشون هست که پای همه چیز وایسته.وظیفشه باید بجنگه

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم مشکلاتت داره حل میشه ...من نمیدونم توی اون تاپیک چه قضاوتی کردم ولی اونشب خیلیهانگرانت بودن ولی متاسفانه تاپیک ناپدیدشد...همین هم باعث شدفکرکنن سرکاری بوده...اینجاخیلیهابااحساسات مردم بازی میکنن متاسفانه ...به هرحال من گفتم اگه قضاوت ناحقی کردم ولی خودم خبرندارم حلالیت بخام...خوشبخت باشی

سلام نارنجي جون وقتي تاپيكت تعطيل شد نگرانت شدم خوشحالم با نامزدت صحبت كردي اين اول زندگي هستش بايد قوي باشي چون چالش توي زندگي مشترك زياده و زودي نمي توني بگي جدايي و سقط و ..... هميشه كنار شوهرت باش با هم به همه ي مشكلات غلبه مي كنيد

حتما بهمون خبر بده چي شد واكنش خانواده ها چي بود

خدا پشت و پناهت❤️

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕