2777
2789
عنوان

من نارنجیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2923 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بس گریه کردم تو این دو هفته کل صورتم شده بود پف . فکر میکنم قشنگ دو کیلو کم کردم از بس غصه خوردم. تو ماشین شما هرچقدر گفتین سنگین باشم و جدی و محکم برخورد کنم نتونستم من از همون اول زدم زیر گریه. وقتیم دیدم ایشون جدی جدی فکر نکردن جدا شدیم خیلی عصبانی شدم که چطور انقدر بی تفاوت بوده چرا حتی یه زنگ بهم نزده. بهم گفت میخواسته فکر کنه. منم گفتم بهش مگه تو رابطمون تردید داشتی بمونی. اونم گفت نه منظورش اینه که با خانواده ها چطور کنار بیایم و... یه مشت چرت و پرت تحویلم دادهنوزم دلم صاف نیست از دستش خدا میدونه به من چی گذشت. ولی بازم خداروشکر گفت پشتمه نگران نباشم .هرچند من میدونم ناراحته .

یا رفیق من لا رفیق له✋
من همیشه میگم  خانمایی تو دوران نامزدی باردار میشند و نباید سرزنش کرد مقصر اصلی پسر هست  ...

چقدر حرفت درستہ من عقدم انقدر میترسم اتفاقی بیوفتہ چون میدونم اگہ چیزی بشہ من مقصرم در صورتی کہ پسرا مقصرن من ھمش مراقبم من ھمش اجازہ نمیدم وگرنہ تا نامزد شدہ بودم منم باردار میشدم اون اعتقاد دارہ من وسواس دارم تازہ بھم غر و نق ھم میزنہ ک ا ندوم ھم بہ اجبار من پول میدہ

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
من از بس گریه کردم تو این دو هفته کل صورتم شده بود پف . فکر میکنم قشنگ دو کیلو کم کردم از بس غصه خور ...

اشکال ندارہ عزیزہ دلم درست میشہ ھمہ چی انشااللہ از خانوادہ ھاتون فاصلہ بگیرین با کم شروع کنید ولی ارزششو دارہ خوشبخت بشی عروس خانم❤️❤️❤️

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )

یکی بهم پیام خصوصی داده چرا تیکر گذاشتی یا نوشتی من و فرزندانم. من از شهریور انلاین نشده بودم وقتیم شدم پروفایلم خالی بود کامل اومدم تکمیلش کنم تیکرم گذاشتم. ولی نمیدونم کجا نوشتم من و فرزندانم چرا خودم نمی بینمش

یا رفیق من لا رفیق له✋
چقدر حرفت درستہ من عقدم انقدر میترسم اتفاقی بیوفتہ چون میدونم اگہ چیزی بشہ من مقصرم در صورتی کہ پسرا ...

خیلی مراقب باش 

اتفاقا رابطه رو خیلی کم کن خعیییییلی کممممم

بذار براش تا روز عروسی بکر بمونی 

وگرنه مثل خیلیا شوهره تا روز عروسی سیر میشه

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
خیلی مراقب باش  اتفاقا رابطه رو خیلی کم کن خعیییییلی کممممم بذار براش تا روز عروسی بکر بمونی& ...

رابطہ کاملو اجازہ ندادم بھش ولی رابطہ ایی ھفتہ ایی یہ بار تقریبا عقد و نامزدی خیلی بدہ انشااللہ ھمہ ی جوونا زودتر عروسی بگیرن برن سر زندگیشون انقدر استرس نباشہ چشم عزیزہ دلم ممنونم❤️❤️❤️

چقدر حرفت درستہ من عقدم انقدر میترسم اتفاقی بیوفتہ چون میدونم اگہ چیزی بشہ من مقصرم در صورتی کہ پسرا ...

بنظرم ما که کار اشتباهی نمیکنیم . خصوصا شما که عقدی اگه قرار بود تا عروسی باکره باشید که اصلا نیازی به دوران عقد نبود میتونستین نامحرم باشید و یک شبه عقد کنید و عروسی بگیرید. وای که چقدر بده اسلام خودش عقدو جلوی پامون گذاشته اونوقت خانواده های سنتی انقدر محدودیت ایجاد میکنن

یا رفیق من لا رفیق له✋
رابطہ کاملو اجازہ ندادم بھش ولی رابطہ ایی ھفتہ ایی یہ بار تقریبا عقد و نامزدی خیلی بدہ انشااللہ ...

افرین

اینجوری مجبور میشه سریعتر تکلیفت رو روشن کنه بیشتر برای رفتن سر خونه زندگی تلاش کنه

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
بنظرم ما که کار اشتباهی نمیکنیم . خصوصا شما که عقدی اگه قرار بود تا عروسی باکره باشید که اصلا نیازی ...

درست میگی خانومی واقعا ھمہ جورہ حلالہ چی بگم عرفہ جامعہ حتی اسلامم قبول ندارہ دیگہ فکرشو نکن درست میشہ استرسو بزار کنار انشااللہ چیزی کہ بہ صلاحتہ اتفاق میوفتہ💋💋💋

افرین اینجوری مجبور میشه سریعتر تکلیفت رو روشن کنه بیشتر برای رفتن سر خونه زندگی تلاش کنه

💋💋💋