2777
2789
عنوان

دوستان با مصرف شبی ۲ تا کلومیفن

479 بازدید | 9 پست

دکتر چندتا امپول اچ اس جی براتون تجویز کرده؟و اصولا چندتا فولیکول خوب داشتین و نتیجه بخش بوده و بار دار شدین؟

من ماه پیش از شب پنجم شبی یدونه کلومیفن خوردم تا شب نهم و روز ۱۲ سونو دادم یه فولیکل خوب داشتم همون شب امپول رو زدم و اقدام کردم ولی باز پری اومد😢😢😢😢و از این ماه قرار شد شبی دوتا بخورم و این دفعه دوتا امپول داده زیاد نیست دوتا ۵۰۰۰ hcg?چقدر احتمال داره بشه کیا نتیجه گرفتن ممنون از راهنماییتون

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....

از این قرص من فقط تعدادتخمکها زیاد میشدخیلی زیاد اما اندازه شون خوب نبود....اما یه قرص دیگه بود نمیدونم دقیق چی بود لتروزل همچین چیزی....تعداد تخمکها ۵تا ۶تابود اما همشون اندازه هاشون مناسب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این قرص من فقط تعدادتخمکها زیاد میشدخیلی زیاد اما اندازه شون خوب نبود....اما یه قرص دیگه بود نمید ...

شما امپول هم زدی؟ باردار شدی؟

شما امپول هم زدی؟ باردار شدی؟

یه بار آمپول هم زدم اما فایده نداشت اونم تعداد تخمکها زیاد و ریز بودن و فایده نداشتن و شوهرم گفت انگار موش آزمایشگاهی هستی ولش کن.....اما من از این سه مورد ....آمپول کلومیفن و لتروزل (اسمش رو دقیق نمیدونم)...خودم سومی که به نظرم خوب بود و دیدم تخمکها اندازشون خوبه با پروژسترون خوردم....اون هم به صورت یواشکی.....و بعد از دو ماه پشت سر هم خوردن حامله شدم....یه بار بیشتر سوزن نزدم از من نتیجه ش بدتر از قرصها بود تخمکها ریزتر و تعدادخیلی خیلی خیلی زیادتر

اسمش قرصه رو درست یادم نیست....به تو ندادن....آخه این موضوع مال ۶سال پیشه

نه به من کلومیفن داد دوتا فولیکول ۲۱ و ۱۱ داشتم از این ماه شبی دوتا باید بخورم و دوتا امپول؟ خدا کنه بشه