2777
2789
عنوان

پسرک مزاحم شایدم عاشق مزاحم

270 بازدید | 15 پست

یه آقا پسریه از لحاظ خانوادگی سطحشون خیلی پایینه ولی شنیدم پسر خوبیه...شیش سال پیش دخترعموی منو میخواست ولی جواب منفی دادن بهش.حالا اون موقع یه شماره ایم رد و بدل شده بوده ولی یه رابطه ی در حد چند تماس تلفنی بوده و اتفاق عاشقانه ای نبوده.تو این مدتم هرازگاهیی سرو کله ش پیدا میشد.الان باز از طریق اینستا و شماره تلقن دوستش سرو کله ش پیدا شده.دخترعموم خیلی ازش بدش میاد و میگه دفه پیشم برام حرف درآورده و با آبروم بازی کرده.با هر اکانتی ریکوست میده بلاکش میکنه‌.من گفتم بذا من اکسپتش کنم باهاش حرف بزنم که جنگ اول به از صلح آخره بهرحال تموم بشه.ولی نمیدونم چی بگم بهش.دخترعموم میگه آدم بی فرهنگ و زبون نفهمیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماچرا یه بزرگتری یا یه پسری بگه حرف شنوی تره

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

با یه اردنگی بهش خوشحالمون کن همین الانم بلاکش کن

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اینجور ادما رو باید سگ محل کرد بهش محل نزار

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

بگو میسپریمت به پلیس فتا و بهاره رهنما و تیم وکلای حرفه ایشون 😂😂😂

کلا از ممکلت فرار میکنه دیگه

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
خب پس چرا خودتو میندازی وسط ؟ بابت همچین آدم گیر و بیشعوری

آخه میگه دفه پیش تهدیدش کرده که بابات و عموهات طرف منن اگه بخوام میتونم یکاری کنم زورت کنن با من ازدواج کنی...تازه میتونه با آبروش بازی کنه😐

به همین رویه ی بلاک کردن ادامه بدید و دردسر درست نکنید!!!!

صورت مسئله رو پاک میکنیم اینجوری که...قبلن زنگ زده تهدیدش کرده.میخواست تموم کنه تو این شیش سال تموم میکرد

آخه میگه دفه پیش تهدیدش کرده که بابات و عموهات طرف منن اگه بخوام میتونم یکاری کنم زورت کنن با من ازد ...

خب آخه چرا شما خودتو درگیر میکنی فردا یه ماجرای دیگه واسه تو هم درست میکنه ، بهتر بهش بگه باشه هر چی بابام بگه ببین اصلا جرات میکنه حرفی به پدرت بزنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792