2777
2789
عنوان

با هیچ کس نمی تونم درد و دل کنم

1278 بازدید | 97 پست

با شوهرم اصلا ! نه دلسوز نه حمایت گر فقط براش پول مهمه اونم نه پول خودش ! پولی که از دیگران بهش برسه، حریص و طماعه !  با پدر و مادرم اصلا !!1 شروع می کنن خودت خواست یخودت انتخاب کردی ما بهت گفتیم طلاق بگیر ! من با بچه نتونستم طلاق بگیرم زندگی خوبی هم ندارم ولی مجبورم تحمل کنم ولی خیلی تنهام خیلی ! دردهایی دارم که به هیچ کس نمی تونم بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درددل به چه دردی میخوره؟خودت با خودت رفیق باش بشین فکر کن ببین چکار کنی اوضاع برات بهتر میشه همونکارو با جدیت دنبال کن 

گاهی توبعضی خانواده ها بعد از خدای مهربون بهترین تکیه گاه برای ادم زانوهای خودشه 

حال متکلم از کلامش پیداست

عزیزم حداقل سعی مشگلاتتو بتونیتا جایی که ممکنه بخاطر بچت بجنگی و حلش کنی.همه تو زندگیشون مشگلاتی رو دارن .ولی بعضی اوقات حتی پدرو مادر از لحاظ روحی نمیتونن ادمو اروم کنن .

سرکار می رم شاغلم ولی خسته شدم پول خوبه ولی بی هدفه ! شوهرم حاضر نیست خونه رو بزرگ کنه پول هم داره ! ولی بی حاصله ! سرکار رفتن منم بی حاصله بچمو بذارم مهد ببرم و بیارم خیلی زمان می بره ! و از کارم می زنم امروز مدیرم می گه نیا با این وضع ! به شوهرم می گم می گه به من چه ! من چی کار کنم ؟ می گم بچه داره زجر می کشه من دارم زجر می کشم فایده  ای هم نداره می گه برو یه جای دیگه از زیر مجموعه تون برو مدیرتو عوض کن به من چه !

مثله منی..استارتر بغض داره خفم میکنه به هیچ کسم نمیتونم بگم..زندگیم از هم پاشید..شنبه باید برم مجتمع قضایی..😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

فدات شم عزیزم 

ب ما بگو درد دلاتو 

خوبیش اینه ک بعدن ب رخت نمیکشیمش

من خودمم کلی غم تو دلم دارم اما همین ک اهل خیانت نیستیم و دنبال شوهرای مردم نمیریم اخر خوبیه 

خدا زندگیتو برات قشنگ کنه ان شاالله🌺

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
مثله منی..استارتر بغض داره خفم میکنه به هیچ کسم نمیتونم بگم..زندگیم از هم پاشید..شنبه باید برم مجتمع ...

چرا عزیزم 

خودت طلاق میخوای؟

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌