2821
2789
عنوان

رفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 23 پست
گفتن حضوری بیاین. فک کنم داشته باشه.

دارن گلم.من خودم نمیتونم برم بیرون.شوهرم کارش تو محل نی وگرنه میخریدم واست پست میکردم.ادرسشو گرفتی?

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دارن گلم.من خودم نمیتونم برم بیرون.شوهرم کارش تو محل نی وگرنه میخریدم واست پست میکردم.ادرسشو گرفتی?

الهی دورت بگردم . گفتن الان دوباره زنگ بزنم داشته باسه تا شوهرم بیاد دیر وقت میشه خودم آژانس میگیرم میرم. همین که زحمت کشیدین شماره دادین کلی ممنونتونم

الهی که هر چی از خدا بخوای بهت بده و بچتو برات نگهداره. گفت دارم. قرار شد برم بگیرم. 

الهی که هر چی از خدا بخوای بهت بده و بچتو برات نگهداره. گفت دارم. قرار شد برم بگیرم. 

خدا روشکر عزیزم،ایشالله زودتر خوب شه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
ذرت جان منم تهرانم این داروخونه ادرسش کجاس میشه بگی 

عزیزم سلطان آباده،آدرس دقیقو نمیدونم.چشمی میشناسم منم.زنگ بزنی ادرس میگن بهت