2821
2789

عزیز ب اطلاعات دارویی ۱۴۹۰زنگ بزن

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم... دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را داردبه شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است،ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است..                                                                 خدا جووونم ازت ممنونم بابت همه داشته ها و نداشته هایم که داشته هایم نعمت و نداشته هایم حکمت توست..                 تیکر تولد یکسالگی دخترمه😍😍

عزیزم زنگ بزنید اطلاعات دارویی راهنماییتون میکنن

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم زنگ بزنید اطلاعات دارویی راهنماییتون میکنن

زنگ زدم.میگن فلان داروخونه ایرانی هست. و خارجی هیچ جا نیست. میرم ایرانیشو بگیرم بازم میگن نیست. ولی یه شرکتهایی دارن که به خودی ها میدن. با هزار واسطه. ما اونم نتونستیم گیر بیاریم. هر چقد شد قیمتشم مهم نیست. پیدا نمیشه که نمیشه.

زنگ زدم.میگن فلان داروخونه ایرانی هست. و خارجی هیچ جا نیست. میرم ایرانیشو بگیرم بازم میگن نیست. ولی ...

ای بابا

شهرستانی؟

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
زنگ زدم.میگن فلان داروخونه ایرانی هست. و خارجی هیچ جا نیست. میرم ایرانیشو بگیرم بازم میگن نیست. ولی ...

عزیزم کجایی?منم تا دوماه پیش برا پسرم میخریدم.

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

هر شهری بود میرم . میگن دیگه نیست. دکترم میگه بقط با اون خوب میشه. خراب بشه این کشور که هزار تومن نمیارزه. یه شرکت اینستایی گفت دارم . ۹۵ تومن پول ریختم براشون جوابمو نمیدن هیچ . رد تماس میدن. دارو رو هم ندادن بهم

تهران

من سمت اسلامشهرم،میخوای شماره این داروخونه ای که میخریدم بدم بهت زنگ بزنی بهت میگن که دارن یا ندارن،ولی به احتمال زیاد دارن.من تا تهران برا شربت زانتاک رفتم ولی فقط این داروخونه داره

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
خدا خیرت بده اره والا . اگه دارین شمارشو لطف میکنی 

56328097 داروخانه دکتر زهره مرتضوی

ایشالله داشته باشه

الهی که خیر ببینی الان میزنگم. دعا کنین باشه

خواهش میکنم عزیزم.ایشالله