2821
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148224 بازدید | 2291 پست
سلام دوستان عزیز....شرمنده 5 شنبه نوبتم بود ... متاسفانه یک دفعه دیدم اینترنتم تموم شده....یعنی حقیقتش هنوز 3 ماهم تموم نشده بود ولی تموم حجممو مصرف کرده بودم و خبر نداشتم اینطوری میشه....بهرحال همین امشب وصل شد و تا فردا مطلبمو برای شما مسیحا جان ایمیل میکنم...چون مطلع هستید که من مدتیه نمیتونم وارد باغ آیینه بشم....
آغاز هر کار مهمترین قسمت آن است . افلاطون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام به همه شهر کتابیهای عزیز

باغ آیینه با دو روز تأخیر به روز شد. شرمنده همه تون هستم بابت این دیرکرد. می دونستم نوبتم روز دوشنبه بود ولی از اونجا که عضو جدید خانواده مون (پسر کوچولومون) فقط 13 روزشه و دیگه شب و روز برامون نذاشته نتونستم به موقع وبلاگ رو به روز کنم. شاید باورتون نشه تایپ کردن همین پست کوتاه یک روز تمام طول کشید. اون هم در حال شیر دادن به بچه و آروغ گرفتن و خوابوندن بچه... خلاصه خاطره ای شد برام :))

آهان فقط یه چیزی، نمی دونم چرا مطلبی رو که پست کردم زیر پست قبلی (طهران قدیم) نشون داده میشه؟!
باغ آینه ای ها آپیم !!

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
دوستانم

لطفا وقتی در باغ ایینه مینویسید تیک همواره در صفحه اول نمایش داده شود رو ** نزنید **

ماری جان 5 شنبه نوبت شماست . مطلبت رو برام اگر ایمیل کنی من میذارم
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
مسیحا جون امشب میل می کنم خدا کنه به خوبی مطالب دوستان باشه چون این روزها کمی افکارم پراکنده بود خیلی تمرکز نداشتم برات ارسال می کنم هم از طریق نی نی سایت هم به ایمیل شما
باغ آیینه توسط مامان ماری عزیز آپ شد

مامان گل پسر سلام چه عجب ... مارو تحویل بگیر یه کم وقت کردی :) گل پسرت خوبه ؟

شما چیزی برای من نفرستادی عزیزم . اینباکسم رو چک کردم چیزی نبود .
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.