دوستان سلام......ببخشید یه کتاب در مورد سیرو سلوک ومراحل تصوف یا عرفان میتونید به من معرفی کنید...خیلی هم تخصصی نباشه...........من کارشناس حقوق هستم...اا علاقه به عرفان دارم اماتا حالا چیزی در موردش نخوندم و نمیدونم..........اولین قدمم هست..کمکم میکنید...که خیلی هم سنگین نباشه
من به عنوان کسی که از 15 تا 24 سالگی در این حوزه چه تئوری و چه عملی فعالیت کردم بهت میگم بی خیال این قضیه شو . عرفان به شیوه ی غربی مفت نمی ارزه !! جدی میگم .... جدی میگم وقتت رو نگذار پاش
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
دوستان سلام.یک پیشنهاد در مورد باغ آیینه.فکر کنم دوستان قبلا" مطرح کرده باشن.امیدوارم کسی از این پیشنهاد ناراحت نشه.مسیحا جان کاش بشه کتابها رو دسته بندی کنید. مذهبی روانشناسی فلسفی رمان و...چون اینجوری که داریم پیش می ریم تا آخر یک سال همه چیز مخلوط می شه.این هم یک جمله از هرمان هسه با تشکر از فا فا:(آنکه عادت کرده است تابلوها را به صورت مجموعه تما شا کند شاید بد نباشد یکبار هم که شده بکوشد ساعتی فقط پیشاروی یک شاهکار نقاشی تامل کند وآن روز را به دیدن همان یک نقاشی بسنده کند.در اینجا نیز برد با او خواهد بود.)
بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است و خویشتن داری نوعی از عبادت ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
پیشنهاد من کتاب "مردان خدا" نگارش دیگری از تذکره الاولیا عطار هست... من با این کتاب خاطرات خوبی دارم، و به این معتقدم که در رسیدن به هر نتیجه ای دیدگاه شخصی که به دنبال اون نتیجه هست بسیار مهمه
من در عرفان به اصل تفکر و توکل بیشتر از پیش معتقد شدم و زندگیم شکل دیگری به خودش گرفت امیدوارم شما هم به نتایج خوبی برسی
فرشته خانمی گل منم دلم برای همه شما تنگ شده بسیارررررررررر زیاد. من قبل از رفتن به سفر نوشته بودم یک هفته نیستم :) جای همه خالی استخوانی سبک کردیم
ممنونم از رفاقت همیشگیت دوست کوچولوی من مطمئنا کنکور هم با رتبه خوب قبول میشی عزیزم.
بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است و خویشتن داری نوعی از عبادت ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است