2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
بسیار خوب. پس من دوشنبه می نویسم. مسیحا جان من رمز دارم :)
دخترم... میدونستی که نموندی دلمو خیلی سوزوندی چشات رو ازم گرفتی منو تا گریه رسوندی میدونستی که چشامی همه ارزوهامی میدونستی که همیشه تو تموم لحظه هامی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثه مادر بزرگا یه آهنگ شنیدم یاد جوونیم کردم خواستم زور چپانش کنم به وبلاگ
راستی جناب همسر جان هوس کردن با این همه مشغله وبلاگ راه بندازن از من پرسیدن بلدی؟؟ بادی به غبغب انداختم و جواب دادم پس چی که بلدم.......دستم به دامنتتتتتتتتتت
درود بر باغبانان آیینه ای

دسترسیتون رو فعال میکنم دوستان من.

پیشنهادم اینه که موزیک وبلاگ هر 2 هفته و قالب وبلاگ ماهی یکبار هر کس خواست اعلام کنه تا بتونه عوض کنه

سمیه جان شما اول میکنی این کار رو؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
مسیحا جان

چیزی رو تغییر نمیدم، فقط میخوام یک گشتی توی کدهای وبلاگ بزنم :)

من راحتترم که برای تغییرات از قبل نظر بپرسم و با هماهنگی انجام بشه، فعلا در حد کوچولو ور میرم باهاش

ممنون از دسترسی ها
بجه ها آی دی مسنجرم توسط یکی از کاربرهای نسبتا محترم سایت هک شده !!!! و تهدید شدم به اینکه همه اد لیستم رو هک میکنه . امیدوارم اتفاقی برای آی دی هاتون نیفته

من که حفظ نیستم آی دی هاتون رو . نمیدونم چه جوری ادتون کنم؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
مرسی سیمیا

بلاخره یکی پیدا شد قدر ما رو بدونه هااااااااااا

;)

فردا نوبت نازلیه برای آبیاری باغ آینه