2777
2789
عنوان

شهر کتاب(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 148246 بازدید | 2291 پست
ایمانوئل اشمیت یکی از بهترین هاست . امیلی جان منم خیلی دوست داشتم این نمایشنامه رو
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهی کوچولوی عزیز
نمیدونم کی هستی عزیزم وگرنه با اسم خودت مخاطب قرارت میدادم.

ممنون بخاطر انتخاب خوبت.اما چند نکته با اجازت به ذهنم رسید .......... یک وبلاگ خوب اون هم از نوع فرهنگی و درباره کتاب و کتاب خوانی باید اول از همه یک سری اصول رو رعایت کنه اون هم نوع نگارش و تایپ کلمات هست.برای جذب مخاطب بیشتر توجه به این نکات ریز خیلی مهمه.
چند تا غلط املایی هست مثل " آ " و "ژ" و "ء" که احتمالا فراموش کردی روی کیبوردت با شیفت اون ها رو نظم بدی.

و نکته دیگه ای که دیدم جا ی خالی جلوی مترجم بود که احتیاجی به نوشتنش نبود...... اگر مطلبی رو از جایی کپی و پیست میکنیم باید حواسمون باشه که اون رو ویراستاری کنیم.

وبلاگ نو پای ما باید مخاطب های زیادی جذب کنه و همین نکات به ظاهر کوچک شاید بعضی از خواننده های سخت پسند رو از ادامه خواندن مطالب بعدی منصرف کنه.

قصد ناراحت کردنت رو نداشتم فقط برای ادامه حیات وبلاگمون خوبه که دوستانه با هم مشورت کنیم و اگر ایراداتی میبینیم به هم یاداوری کنیم.خوشحال میشم بقیه دوستان هم این روش رو ادامه بدن چون کار گروهی لذتش در همین بده بستان هاست.
موفق و شاد باشی.و خوشحال میشم اگر بدونم کدوم یکی از دوستان خوبم هستی؟

بهترین درسها را در زمان سختی آموختیم
و دانستیم صبور بودن نوعی از ایمان است
و خویشتن داری نوعی از عبادت
ناکامی به معنی تأخیر است نه شکست
و خندیدن........ آری خندیدن خود ِ نیایش است
دالیا جان نوبت شما این دوشنبه است .
دوشنبه 26 مهر : دالیا

5 شنبه 29 مهر : فافا

دوشنبه 3 آبان : مسیحا

5 شنبه 6 آبان : ؟؟؟؟؟؟

دوشنبه 10 آبان : ؟؟؟؟ ( میلاد با سعادت بنده :)) )

دوستان گل شهر کتابی نوبت های نوشتن رو تعیین کنید.
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
اسامی بچه های باغ آینه :

مسیحا..............................3/10

آینه................................. نوشته شد.

فافا..................................29/7

سمانه

پاگیسا

ماهی کوچولو....................نوشته شد

دالیا...............................26/7

مهناز

مهتاب

راستی یه پیشنهاد :

وبلاگمون رو در کنار اسم کاربری نی نی سایتتون هم قرار بدید . مثل کاری که من و سارا کردیم
البته این فقط پیشنهاد بود
دالیا جان
ممنونم از نظر لطفت
منم دلم میخواد هر کسی هر نکته ای به نظرش رسید (البته غیر سلیقه ای) بهم بگه.

مسیحا جان
هر زمان تو مشخص کنی من دوباره مینویسم.چون نمیدونم هنوز چند نفر میخوان اضافه و کم بشن از وبلاگ و نمیشه برنامه ریزی از الان کرد.
سروناز خودشو حذف کرده و 2 نفر جدید اومدن شاید هنوز دوستانی باشن که بخوان اضافه بشن.یا کم.
اگه اشتباه نکنم اسم مستعارش دینه بود.

من خیلی خوشحالم که بچه ها استقبال کردن از این طرح عالی که دادی.حیفه که کسی خودشو حذف کنه امیدوارم همه تا آخر بمونن و فعالیت داشته باشن.

10 آبان؟؟
من از الان رزروش میکنم :)

سارا عزیزم ممنون از پیشنهادات سازنده شما حتما حتما اینبار رعایت همه اصول رو تا جای ممکن خواهم کرد ممنون میشم تو دفعات بعد هم اگر ایرادی مشکلی انتقادی بود حتما باهام در میون بزارید من واقعا خوشحال شدم دوست عزیز.............من یکی از بچهای همین سایت هستم که مسیحا عزیز کاملا من رو میشناسه ولی به دلایلی نمیتونستم با نام واقعیم بیام البته با این نام فقط در مورد وبلاگ صحبت خواهم کرد و بس ....باز هم سارا عزیز و دیگر دوستان خوبم اگر ایرادی بود در دفعهای بعدی خوشحال میشم بهم گوشزد کنید و حتما من هم سعی میکنم انجام بدم ممنون دوستان گلم ......از اپ زیبای سارا عزیز و مسیحا نازنین هم تشکر میکنم